Haberler

Van Büyükşehir Belediyesi'nden Toplu Açılış Töreni

Van Büyükşehir Belediyesine alınan 12 otobüs, mobil çorba aracı ve deniz otobüsleri, toplu açılış töreniyle hizmete başladı.

Van Büyükşehir Belediyesine alınan 12 otobüs, mobil çorba aracı ve deniz otobüsleri, toplu açılış töreniyle hizmete başladı.

Van Büyükşehir Belediye Garajı'nda yapılan törene, Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya, DBP ve HDP'li ilçe belediye başkanları, il başkanları ve partililer katıldı.

Aş evinin kurdelesinin kesilmesinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya ve Başkan Yardımcısı Hatice Çoban, törene katılanlara çorba ikram etti.

Daha sonra mobil çorba dağıtım aracının da tanıtımını yapan Kaya ve Çoban, yeni alınan 12 otobüsle şehir turu attı. Otobüslerle yapılan şehir turu ardından açılış törenleri Edremit İlçesi'nde Van Gölü kıyısındaki marinada sürdü.

Törende konuşan Çoban, çok ağır bedeller ödenerek bir araya getirilen emeklerin halkın hizmetine sunulduğunu söyledi.

Çoban, "Biz açılışları sahnede yapmıyoruz. Ne açtığımızı, neyi hizmete soktuğumuzu somut olarak görüyoruz. İşte otobüsleri aldık, şehir turu attık. Aş evimizde çorba içtik. Deniz otobüsleri ve yolcu gemileriyle de denizde tur atacağız. Biz size layık olmaya çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Bekir Kaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title