Haberler

Van Avm'den Sosyal Etkinlikler

Van AVM, açıldığı günden beri düzenlediği sosyal etkinlikle vatandaşların ilgisini çekiyor.

Van AVM, açıldığı günden beri düzenlediği sosyal etkinlikle vatandaşların ilgisini çekiyor.

Vatandaşlar, Van AVM'de alışveriş ve sosyal aktiviteleri bir arada yapma imkanı buluyor.

Çocuklar için de ayrı etkinlikler düzenleyen Van AVM, son olarak düzenlediği "Keloğlan" etkinliğinde çocuklara keyifli anlar yaşattı.

Etkinliğe katılan çocuklar, Keloğlan'ın masallarını merakla dinledi, şarkı söyledi, görsel şovlar ve oyunlara da eşlik etti.

Van AVM'nin kentin modern şehirleşme yolundaki kılavuzlarından olacağını belirten Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, yaşam merkezi konsepti kente yön vereceğini söyledi.

Van AVM'nin hem kentin hem de bölgenin değerini artıracağını, başka yatırımcılara cesaret vereceğini ifade eden Bensel, "Van, özel konumu ve köklü yapısıyla güçlü bir ekonomik ve kültürel potansiyele sahip. Yeni yatırımlar kentin yakın geçmişte yaşadığı depremlerin ardından yürütülen yeniden kurulma sürecine de yön verecek. Alışveriş merkeziyle Vanlılara sadece alışveriş olanağı değil, sosyal yaşam alanı da oluşturarak farklılıklar sunmayı hedefledik. Van, artık bölge için sosyal etkinliklerin merkezi haline gelecek" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Seda:

Tamam guzelde yapilan bu etkinliklerden haberimiz olmuyor.en azindan etkinlik yapilmadan bir yada iki gun once internet sitelerinden duyuru yapilirsa haberimiz olur.ve bizlerde boyle etkinliklere katiliriz..ama malesefki haberimiz olmuyor..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title