Haberler

Vali Yavuz'dan Ktü Rektörü Baykal'a Ziyaret

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal’a ziyarette bulunarak, rektörlüğe yeniden atanmasından dolayı kendisini kutladı.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal'a ziyarette bulunarak, rektörlüğe yeniden atanmasından dolayı kendisini kutladı.

Vali Yavuz'u üniversiteye gelişinde Karadeniz Teknik Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şevki Hakyemez, Prof. Dr. Asım Ören ile Genel Sekreter Doç. Dr Halil İbrahim Okumuş karşıladı.

Yüksek öğrenim kurumlarının, bir ülkenin geleceği için çok önemli kurumlar olduğunu belirten Vali Yavuz, "Üniversiteler, bulundukları ilin ve o ilin bağlı olduğu ülkenin, ekonomik ve sosyal kalkınmasında çok önemli rol üstlenmektedir. Altmış yıla yakın bir geçmişi ile KTÜ mezun ettiği insan gücü sayesinde ülkemizin kalkınmasına ve yönetimine büyük katkı sağlamıştır. Kuruluşundan bu güne kadar bu bilim yuvasında görev yapan değerli akademisyenler ile diğer personellere teşekkür ediyorum. Vefat edenlere rahmet, hayatta olanlara uzun ömürler diliyorum" dedi.

Son günlerde yaşanan olaylara da değinen Vali Yavuz, "Ülke olarak sıkıntılı bir süreçten geçmekteyiz. Tam da bu noktada akademisyenlere çok önemli görevler düşmektedir. Adalete ve liyakata önem vermeliyiz ve çalışmalarımızı en az bir kat daha artırmalıyız. Sorunlarımızı hep birlikte çalışarak aşacağız. Bundan sonra herkes işini en iyi şekilde yapmalıdır. Unutmayın ki her şeyin başı da sonu da insan unsuru ile ilişkili. Bu nedenle eğitim kurumlarımız, milli ve manevi değerlere sahip, bilgi ile donanmış gençler yetiştirmelidir" ifadelerini kullandı.

Vali Yücel Yavuz, Avni Aker Stadyumu'nda da incelemelerde bulundu

Vali Yavuz, 2016-2017 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren sezonu öncesinde Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda incelemelerde bulunarak, ilgililerden bilgi aldı.

Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili, Stadyum Güvenlik Müdürü ve Stadyum Müdürü ile Avni Aker Stadyumu'nun tüm birimlerini gezen Vali Yavuz, soyunma odasından başlayıp sırasıyla hakem ve gözlemci odaları, basın toplantı salonu, VİP salonu ve tribünlerde incelemelerde bulunduktan sonra stat yetkilileriyle bir toplantı yaptı.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Vali Yavuz, sezonun sorunsuz ve başarılı bir şekilde geçmesini dileyerek, "Bu hafta sonu başlayacak olan 2016-2017 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren sezonu öncesi sezon maçlarının bazılarının yapılacağı Avni Aker Stadyumu'nda ilgililerle birlikte incelemelerde bulunduk. Stadın maçlara hazır olduğunu görmek beni son derece mutlu etti. Yeni sezonun başarılı ve sorunsuz geçmesini diliyorum. Trabzonspor'umuz sezona hazır ve güçlü bir şekilde giriyor. Akyazı'da inşa edilen yeni stadımız ve tesislerimizle birlikte başarıların geleceğine, Trabzonspor'umuzun şampiyon olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz Teknik Üniversitesi Süleyman Baykal Ören Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title