Haberler

Vali Yardımcısı Irgatoğlu, Gençlik Merkezi'ni Ziyaret Etti

Ağrı Vali yardımcılarından Murat Irgatoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Gençlik Merkezi'ne ziyarette bulundu.

Ağrı Vali yardımcılarından Murat Irgatoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Gençlik Merkezi'ne ziyarette bulundu.

Gençlik Merkezi'ndeki kursları gezen Irgatlıoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Cemil Budak'tan kurslar hakkında bilgi aldı.

Irgatoğlu, yaptığı açıklamada, gençlik merkezlerinde düzenlenen seminerler ve kurslar ile gençlerin kendilerini sosyal anlamda ve akademik anlamda geliştirmelerine olanak sağladığını ifade ederek, "Gençlik merkezleri, kendi uzmanlık alanı dışında birçok konuda fikirleri olan entelektüel bir gençliğin yetişmesine vesile olmaktadır. Gençlerimiz boş zamanlarını burada geçirmelerini tasfiye ediyorum" dedi.

Budak ise bir toplumda gençliğin geleceğin teminatı olduğunu kaydederek, "Bu teminat gerekli imkanlar sağlanarak desteklenirse geleceğe dair latif meyveler verecektir. Ülkemizde gençlik merkezlerine son zamanlarda önem verildiğini söyleyebiliriz. Ağrı'da gençlerimize çok önem veriyoruz. Gençlik Merkezi'mizde 22 farklı kursumuz mevcut olup tamamı ücretsizdir. Ayrıca yine tamamı ücretsiz olan gezilerimizde oluyor" diye konuştu. - Ağrı

Kaynak: AA / Yerel

Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title