Haberler

Vali Turhan'dan Cezaevi Yorumu Açıklaması

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, cezaevlerinin ne kadar modern olsa da insanın en kıymetli varlığı olan özgürlüğünü elinden aldığını belirtti.

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, cezaevlerinin ne kadar modern olsa da insanın en kıymetli varlığı olan özgürlüğünü elinden aldığını belirtti. Cezaevleri yerleşkesinde inceleme yapan Vali Turhan, twitter hesabında bu ziyaretiyle ilgili, "Cezaevleri ne kadar modern olsa da, Allah namuslu insanları düşürmesin. Hürriyet insanın en değerli varlığıdır" yorumunu yaptı.

Vali Ahmet Turhan, Bandırma Cezaevleri Yerleşkesinde incelemelerde bulundu. Vali Turhan'ın ziyaretinde, Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Belediye Başkanı Sedat Pekel, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Feridun Süzer, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin, İl Jandarma Komutanı Salih Göldal hazır bulundular. Vali Ahmet Turhan, Bandırma Cezaevlerinden Sorumlu Savcı Selim Korkut, Bandırma M Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü, Bandırma Açık Cezaevi Müdürü ile 1 ve 2 No'lu T Tipi Cezaevleri müdürlerinden fiziki koşullar, hükümlülerin sağlık koşulları ve cezaevlerinin ihtiyaçları ile ilgili brifing aldıktan sonra Açık Ceza ve İnfaz Kurumu ile 1 No'lu T Tipi Cezaevinde incelemelerde bulundu.

"ALLAH DÜŞÜRMESİN"

Vali Ahmet Turhan, iş atölyeleri, yemekhane, koğuş, spor alanları, kantin, kütüphane ve revir gibi alanlarının hepsini gezip tek tek inceledi. Kaymakam Mantı'ya, hükümlülere sağlık hizmetlerinin daha verimli olarak verilmesi için Aile Sağlığı Merkezi kurulması talimatı verdi. Cezaevindeki kütüphaneyi de inceleyen Vali Turhan, kitap envanterinin artırılması için yardım sözü verdi. Ahmet Turhan, cezaevlerindeki hükümlülerin mahkumiyetlerinin ardından yaşama tutunmaları, suça ve suçlara tekrar karışmamaları için gerekli ıslah çalışmalarının yapılmasına önem verilmesi gerektiğini vurgularken, gerekirse Halk Eğitim Merkezleri ile koordineli meslek kursları açabileceklerini söyledi. Vali Turhan, cezaevlerindeki incelemelerinin ardından bu ziyaretiyle ilgili duygularını, "Cezaevleri ne kadar modern olsa da, Allah namuslu insanları düşürmesin. Hürriyet insanın en değerli varlığıdır" yazılı tweet atarak ifade etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Turhan Balıkesir Hürriyet Bandırma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title