Haberler

Vali Toprak İspendere İçmeleri'nde İnceleme Yaptı

Vali Mustafa Toprak, İspendere İçmeleri'nde incelemelerde bulundu.

Vali Mustafa Toprak, İspendere İçmeleri'nde incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Toprak, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile İspendere İçmeleri'ni inceleyerek, sürdürülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Toprak, içmelerin yapılan analizlerde bir takım hastalıklara karşı önleyici ve tedavi edici özelliği bulunduğunun belirlendiğini aktararak, "Bu su zengin mineral deposu olma özelliğini taşıyor. İnsanımız da eskiden beri burayı bir şifahane olarak değerlendirmiştir. Böylesi bir şifalı suyun toplumumuza, milletimize ve halkımızın hizmetine bir an önce açılması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Alanda yapılan çalışmalardan dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür eden Vali Toprak, "Bu güzellikleri ne kadar halkımızın kullanımına açabilirsek, Malatya'mızın marka değerine bir o kadar da katkı sunmuş olacağız. Bu şekilde vatandaşımıza verdiğimiz değeri de ortaya koymuş oluyoruz. İnşallah bir sonraki gelişimizde çalışmaları bitmiş olarak göreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Belediye Başkanı Gürkan da içmelerin Malatya ile özdeşleştiğini belirterek, alanı daha modern bir görünüme kavuşturmak için çalıştıklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Selahattin Gürkan Mustafa Toprak Battalgazi Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title