Haberler

Vali Tekinarslan'ın Doğubayazıt Gezisi

Güncelleme:

Vali Tekinarslan, beraberindeki heyetle Doğubayazıt ve Gürbulak Sınır Kapısında incelemelerde bulundu.

Vali Mehmet Tekinarslan, beraberindeki heyetle Doğubayazıt ve Gürbulak Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu.

İlçeye gelen Tekinarslan, Ahmedi Hani Türbesi'ni ziyaret etti. Ahmedi Hani Camisi'nde cuma namazını kılan Vali Tekinarslan, buradan Doğubayazıt İç Gümrük Müdürlüğü'ne geçerek yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Tekinarslan, daha sonra Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası'nın Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında gerçekleştirdiği "Mutlu Ev Kadınları Projesi ile Giyim Teknolojisi" kursunun açılını gerçekleştirdi.

Oda başkanı Ali Efe'den proje hakkında bilgi alan Tekinarslan, kursa katılan bayanlarla bir süre sohbet etti.

Kadın kursiyerlerin talep ve beklentilerini soran Vali Tekinarslan, "Kadınlarımız burada bir işi öğrenmenin, üretmenin verdiği mutluluğu yaşıyorlar. Bizden bu kursun devamını talep ediyorlar. Bu tabi güzel bir tablo ve biz bunun devamını sağlamak için çalışacağız" dedi.

Kursiyerler ile hatıra fotoğrafı çektiren Tekinarslan, buradan Gürbulak Sınır Kapısı'na geçerek, Sınır Mülki İdare Amiri ve Vali Yardımcısı Mahmuthan Arslan, Doğubayazıt Kaymakamı Karahan Daştan, İl Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun ve İl Jandarma Komutanı Albay Derviş Ahmet Güllerci'nin yer aldığı toplantıya katıldı. - Ağrı

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Tekinarslan Doğubeyazıt Gürbulak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title