Haberler

Vali Tapsız, Anadolu Ajansı Halep Muhabirinin Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu.

KİLİS (İHA) Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Suriye’nin Halep kentinde bombalı saldırıda hayatını kaybeden Anadolu Ajansı Halep Muhabiri Salih Mahmud Leyla’nın Kilis’teki evini ziyaret ederek taziyede bulundu.

KİLİS (İHA) Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Suriye'nin Halep kentinde bombalı saldırıda hayatını kaybeden Anadolu Ajansı Halep Muhabiri Salih Mahmud Leyla'nın Kilis'teki evini ziyaret ederek taziyede bulundu.

Önceki gün Suriye'nin Halep kentindeki pazar yerine bomba yüklü bir araçla yapılan saldırı sonucu yaşamını yitirenler arasında bulunan Anadolu Ajansı Halep Muhabiri Salih Mahmud Leyla'nın Kilis'teki evini ziyaret ederek taziyede bulundu. Vali Tapsız, Salih Mahmud Leyla'nın babası ve yakınları ile görüşerek Suriyeli misafirlere yardım konusunda her türlü desteğin sürdürüleceğini söyledi.

Vali Tapsız, Anadolu Ajansı Muhabiri merhum Salih Mahmud'a Allah'tan rahmet ve ailesi ile birlikte geride kalanlarına başsağlığı diledi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Tapsız Anadolu Ajansı Suriye Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title