Haberler

Vali Süleyman Tapsız, Elbeyli İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, İl Müdürleriyle birlikte Elbeyli ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, İl Müdürleriyle birlikte Elbeyli ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Toplantı öncesinde Elbeyli Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Tapsız, Kaymakam Serap Çetin'den Brifing aldı. Toplantıda, 2014 yılının yatırımlarının değerlendirilmesi ve 2015 yılı içerisindeki gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Vali Tapsız, toplantıda 2014 yılında İlçeye güzel hizmetlerin getirildiğini, 2015 yılında ek kaynakların yaratılması ile daha iyi hizmet getirebilmek için İl Özel İdare Müdürlüğünün bütün imkanlarını seferber edeceklerinin müjdelerini verdi.

Vali Tapsız, muhtarlara hitaben köyleri bu yıl daha çok ziyaret edeceğini de ayrıca vurguladı.

Konuşmasında Vali Tapsız, Elbeyli ilçesinin geçim kaynağının tarıma dayalı olduğunu söyleyerek, "Çiftçilerimiz, devlet kurumunda çalışan memurlarımız, muhtarlarımız, idarelerimiz kısaca hepimiz, işimizin hakkını vermeli, memleketimizi daha güzel yapmak için daha çok çalışmalıyız" dedi.

Toplantının sonunda muhtarların dilek, şikayet ve isteklerini dinleyen Vali Tapsız'a muhtarlar, Valiyi İlçelerinde görmekten gurur duyduklarını ifade ettiler.

Vali Süleyman Tapsız toplantıda bulunanlara teşekkür ederek, herkese sağlık ve mutluluklar diledi.

Kilis Valisi Süleyman Tapsız Başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Bekir Atmaca, Elbeyli Kaymakamı Serap Çetin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Necmi İnce, Kilis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, daire amirleri ile yerel yöneticiler ve muhtarlar katıldı. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Tapsız Elbeyli Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title