Haberler

Vali Şahin Fethiye'de İncelemelerde Bulundu

Muğla Valisi Fatih Şahin Fethiye'de incelemelerde bulundu.

Vali Fatih Şahin beraberindekiler Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret etti. Şahin, ziyarette gazetecilere yaptığı açıklamada, Muğla'da turizm alanında şuan için herhangi bir sıkıntı bulunmadığını belirterek, şunları söyledi:

"Turizmde ve diğer işlerde işini iyi yapan, yenilikçi olan, orijinal bir kısım faaliyetler içerisinde olan, dünyadaki gelişmeleri takip eden, kaliteden taviz vermeden uzun dönem düşünen arkadaşlarımız kazanıyor. Onlarla yaptığımız görüşmelerde bize memnun olduklarını dile getiriyorlar. Her sektörde olduğu gibi turizmde de sıkıntı yaşayan vatandaşlarımız olabilir. Önümüzdeki süreçte turizmde iyi yerlere geliriz düşüncesindeyim. "

Kaçak içkiden kaynaklanan ölümlere de değinmen Şahin, şöyle konuştu:

"Bizim coğrafyamızda yaşandı ama bizimle direkt ilgili bir konu değil. Tekne Alanya'dan gelmiş, içkiler de yine dışarıdan. Türkiye olarak arzu etmediğimiz bir durumla karşılaştık. En ufak bir sıkıntıda herkes etki altında kalabiliyor. O anlamda hizmet içi eğitim çok önemli. Havaalanında çalışan personelimizden tutun, otelde hizmet veren garsonlarımıza kadar herkesin donanımını arttırmamız gerekiyor. Yerli ve yabancı turistlere ne kadar iyi hizmet verip, memnun bırakırsak o kadar kazançlı oluruz. "

Babadağ işletme ve teleferik projesi konusundaki soruları da cevaplayan Şahin, şöyle devam etti:

"Fethiye açısından uzun yıllardır düşünülen bir hedef gerçek oldu. Babadağ ve yamaç paraşütü ilçemizin en önemli hususlarından birisi. İlk olumlu adımın atılması bizim için memnuniyet verici. Kaymakamımız, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşları canla başla çalıştılar. Bunu Fethiye halkının bir başarısı olarak görmek lazım. Şimdiden hayırlı olsun. Fethiyeli girişimcilerin bu ihaleyi alması büyük mutluluk. "

- MUĞLA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title