Haberler

Vali Necati Şentürk, 2017 Yılı Bütçe Çalışmalarını Değerlendirdi

İl Genel Meclisi toplantısına katılan Vali Necati Şentürk, bütçe çalışmalarını yerinde izleyerek 2017 yılı bütçe çalışmalarını değerlendirdi.

İl Genel Meclisi toplantısına katılan Vali Necati Şentürk, bütçe çalışmalarını yerinde izleyerek 2017 yılı bütçe çalışmalarını değerlendirdi.

Toplantıda İl Genel Meclisi üyelerine seslenen Vali Necati Şentürk, 2017 yılı bütçesinin 40 milyon olduğunu ancak bu rakamın üzerinde harcama yapılarak halka hizmet verileceğini söyledi.

Meclis üyelerinin birliktelik içerisinde çalışarak Kırşehir'in menfaatleri doğrultusunda çalıştıklarını anlatan Vali Necati Şentürk, "İl Genel Meclisi, taşra teşkilatı olan İl Özel İdarelerinin en büyük karar organıdır. İl Genel Meclisimizin ilimizde çok güzel işlere imza attığını görmekteyiz. İl Genel Meclisi, sahip olduğu bütçe doğrultusunda aldıkları yatırım kararları ile köylerimize hizmet götürmektedir. İl Genel Meclisimiz, gerek köylerimize hizmet götürülmesi noktasında gerek eğitim, sağlık, tarım vb. alanlarda ilimiz ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda kurumlarımıza büyük destek vermektedir. Ancak, 40 Milyon olarak belirlenen bu bütçe sadece İl Özel İdaresinin öz gelirlerinden oluşan bütçedir. Diğer kurumlardan ve hükümetimizin destekleri ile İl Özel İdaremiz bu rakamın en az 3-4 katı harcama ile köylülerimize hizmet götürecektir." dedi.

Kırşehir'de Karakurt Kaplıcalarının yapımı, Biyogaz tesisinin yapımı, Hükümet Konağı projesi, İl Emniyet Müdürlüğü binası yapımı, okul yapımları gibi işlerin İl Özel İdaresinin uhdesinde devam ettiğini belirten Vali Necati Şentürk, konuşmasını, "İl Genel Meclisi üyeleri ve Kırşehir'in bütün dinamikleri ile birlikte hareket ederek şehri daha yaşanabilir bir hale getirecekleri." sözleri ile tamamladı.

İl Özel İdaresi 2017 yılı bütçesinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ettiğini ifade eden İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu ise yaptığı konuşmada, kendilerine verdiği destekten dolayı Vali Necati Şentürk'e teşekkür etti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necati Şentürk Kırşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title