Haberler

Vali Kürklü, Üç Köyü Ziyaret Etti

Burdur Valisi Hasan Kürklü, merkeze bağlı Kavacık, Karakent ve İlyas köylerini ziyaret etti.

Burdur Valisi Hasan Kürklü, merkeze bağlı Kavacık, Karakent  ve İlyas köylerini ziyaret etti.

Kavacık köyü muhtarı Zihni Sarıbaş, Vali Kürklü'ye köyün sorunlarını anlattı. Muhtar ve köylülerle bir süre sohbet eden Kürklü, sorunların çözümü için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Daha sonra Karakent köyüne giden Kürklü burada muhtar Ahmet Acar ve ve köylülerle bir süre görüştü.

Kürklü, İlyas köyünde yapımı tamamlanan düğün salonu ve köy konağının açılışını da gerçekleştirdi.

Burdur'un köylerinin alt ve üst yapı bakımından iyi bir noktada olduğunu anlatan Kürklü, İlyas köyünün örnek köylerden biri olduğunu kaydetti.

Temel prensiplerinin vatandaşın mümkün olduğunca köyde kalmasını sağlamak olduğunu belirten Kürklü, "Köydeki yaşam kalitesini yükseltmeliyiz. Böylelikle şehirlere yapılan göçlerin önünü alabiliriz" dedi.

Valilik olarak İlyas köyüne 80 bin liralık yardımda bulunduklarını ifade eden Kürklü, bu parayla çok güzel yatırımlar yapıldığını dile getirdi.

Vali Kürklü'nün köy ziyaretlerine CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Vali Yardımcısı Bülent Uygur, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya, İl Jandarma Komutanı Vekili Binbaşı Asil Alper, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fırat Erkal ve bazı İl Genel Meclisi üyeleri de katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Acar Burdur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title