Haberler

Şanlıurfa Valisi Küçük'ten Başkan Güvenç'e Ziyaret

Güncelleme:

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Celalettin Güvenç'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ü makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, bir süre karşılıklı sohbet etti. Sohbetin ardından ziyaretiyle ilgili açıklama yapan Vali Küçük, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu aktararak, "Sayın Güvenç, 3 ile 3,5 sene vali olarak değerli hizmet yapmış. Köyünden kasabasına, kasabasından şehrine kadar birçok eseri bu kente kazandırmış birisi olarak şehir insanlarının yani Urfalıların gönlünde çok büyük bir yer edinmiş. Bu münasebetle de kendisini belediye başkanı olarak bu halk istemiş ve büyük bir çoğunlukla da seçmiş. Kendisini tebrik ediyorum. Bundan sonra da büyük işler ve çalışmalar yapacağına inanıyorum. Birlikte bu şehri yarınlara bugünlerden çok daha iyi olabilecek şekilde götüreceğiz inşallah. Şuna inanıyorum. Şanlıurfa'nın bugünü dünden çok çok daha güzel olacaktır. Bunu da herkes söylüyor. Başkan beyin çok başarılı çalışmalar yapacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

GÜVENÇ: NORM KADRO TAMAM ŞİMDİ İŞİMİZE BAKACAĞIZ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Bu ziyaretten çok memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Seçimden 10 günlük bir süre geçti. Meclisimizi topladık. Norm kadroyu hazırladık. Artık işimize bakıyoruz. Sayın valimizin gösterdiği ilgiden dolayı gerçekten çok teşekkür ediyorum. Kendisine de hayırlı olsun diyorum. Kendisi de çok tecrübeli devlet adamı. İlimize de mutlaka büyük hizmetler yapacaktır. Kısa sürede de bunu gösterdi zaten. Göreve başladıktan sonra birçok meşakkatli işin üstesinden geldi. Hiç bir yabancılık çekmeden büyük bir öz veriyle işine koyuldu. Kendisine de gösterdiği bu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

'ŞEHRİ ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ'
Şehri ortak akılla yöneteceklerini her zaman söylediklerini dile getiren Başkan Güvenç, "Valimizle, diğer kamu kurum teşkilatlarıyla, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla, halkımızla beraber yöneteceğiz. Çünkü artık şehirlerimiz tek adam tarafından yönetilemeyecek kadar büyük; o derece önemli sorunları ve hedefleri var. Birlikte uyum içerisinde koordineyle abi, kardeş gibi büyük bir samimiyetle klasik bürokratik anlayışlara takılmadan bu şehre hizmet edeceğiz. Çünkü milletin emaneti üzerimizdedir. Bunun sorumluluğu ve vebali vardır. Bunu da bu şehir bütün kadrolarıyla da başaracak düzeydedir" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Celalettin Güvenç Şanlıurfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title