Haberler

Vali Kıraç, Suudi Heyetini Kabul Etti

Güncelleme:

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Suudi Arabistan Alım Heyeti'nde yer alan Suudi iş adamlarından oluşan heyeti makamında kabul etti.

Ortadoğu İnşaat Fuarına katılmak için bir süredir Diyarbakır'da bulunan Suudi İş Adamları Karacadağ Kalkınma Ajansı öncülüğü ile ikili işbirlikleri kurmak üzere Diyarbakır'a geldi.

Suudi iş adamlarından oluşan heyet Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç'a nezaket ziyaretinde bulundu. Diyarbakır'da olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Suudi iş adamları gıda sanayi üzerine karşılıklı ticari anlaşmalar yapacaklarını ve buğdayın anavatanı Diyarbakır'da da bu yüzden yeni fabrikalar kurmayı düşündüklerini söylediler.

Heyetin ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Vali Kıraç, iş adamlarını Diyarbakır'da ağırlamayı önemsediklerini söyledi. "Bölgemizde sanayi altyapısını geliştirmek için yoğun çaba sarf ediyoruz" diyen Vali Kıraç, yatırımcılar için uygun sanayi alanları oluşturulmadan, büyük yatırımcıları bölgeye çekmenin mümkün olmadığını sözlerine ekledi. Vali Kıraç, "Şehrimize yatırım manasında katkısı olacak yerel ve uluslararası bütün müteşebbisleri Diyarbakır'a bekliyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

Ziyaret misafir iş adamları ile beraber fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mustafa Cahit Kıraç Suudi Arabistan Cahit Kıraç Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title