Haberler

Vali Kara'dan Emniyet ve Jandarma Teşkilatına Teşekkür

Çorum Valisi Ahmet Kara, ilçe ziyaretleri kapsamında Oğuzlar ve Dodurga ilçe emniyet amirlikleri ve jandarma komutanlıklarını ziyaret etti.

Çorum Valisi Ahmet Kara, ilçe ziyaretleri kapsamında Oğuzlar ve Dodurga ilçe emniyet amirlikleri ve jandarma komutanlıklarını ziyaret etti.

Ziyaretlerde, Vali Ahmet Kara'ya, İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı ve İl Garnizon ve Jandarma Alay Komutan Vekili Yarbay Rüştü Ahmet Altun eşlik etti.

Toplumda huzur ve güvenliğin sağlanması adına emniyet ve jandarma teşkilatının gece-gündüz demeden fedakarca çalıştığını belirten Kara, güvenlik güçlerine özverili çalışmalarından teşekkür etti.

Güvenlik ve özgürlük dengesinin önemine dikkat çeken Vali Kara, güvenlik olmadan özgürlüğün olmadığını belirtti. Güvenlik güçlerini yabancı sahada oyun oynayan futbolculara benzeten Vali Kara, "Bakın her bir güvenlik görevlimiz buralı değil. Hepsinin memleketleri aynı. Urfa'dan, Mersin'den vatani görevini yapmak için gelen askerimiz var. Halkın güvenliğini sağlamak adına huzurlarından, ailelerinden, sağlıklarından fedakarlık ediyorlar. Tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

537 bin nüfusun yaklaşık 367 bininin şehirlerde yaşarken, geri kalan kısmının ise kırsal kesimde ikamet ettiğini dile getiren Vali Kara, "Jandarma teşkilatımızın görev alanın büyük olmasına rağmen emniyet teşkilatımız daha fazla kişiye hitap ediyor. Ancak Jandarma teşkilatımızın görev alanı biraz daha zor. Arazide zor şartlarda görev yapıyorlar. Ayrıca İç Güvenlik yasası ile birlikte Jandarma teşkilatımız içişleri Bakanlığı'na bağlanacak. Tek bir merciye bağlı olacaklar. Hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Emniyet ve jandarma bölgesinde faili meçhul olayın bulunmadığını açıklayan Vali Kara, "İnşallah hep böyle devam eder. Suç işlenmemesi imkanı yoktur. Dünyanın her tarafında suç işlenir. Ama önemli olan suçluları en kısa sürede yakalayıp adalete teslim etmektir" ifadelerini kullandı.

Ziyaretler sonunda her iki ilçede de yaşanan asayiş olayları hakkında Vali Kara'ya brifing verildi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kara Ahmet Kara Oğuzlar Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title