Haberler

Vali İzzettin Küçük T Tipi Ceza İnfaz Kurumunu Ziyaret Etti

Karabük Valisi İzzettin Küçük, T Tipi Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret etti.

Karabük Valisi İzzettin Küçük, T Tipi Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret etti.

Vali Küçük, beraberinde Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Gülmez, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, Karabük Üniversitesi Rektörü Burhanettin Uysal, Garnizon KomutanıJandarma Albay Samit Tokmak, İl Emniyet Müdürü Oktay Keskin ile birlikte T Tipi Ceza İnfaz Kurumunda öğlen yemeğinde bir araya geldiler.

Yemek sonrasında Vali İzzettin Küçük ve beraberindeki heyet

Ceza İnfaz Kurumunun bazı bölümlerini gezdiler. Gezi esnasında Kurum Müdürü Ali Şeref Kül Cezaevinin kapasitesi, mevcut durumu, personel durumu, elektronik donanımı, araç ve ısınma durumları hakkında bilgiler verdi. Cezaevi içerisinde bulunan hükümlü ve tutuklu mahkumların kullandıkları kapalı ve açık spor salonları ile kütüphaneyi gezen Vali İzzettin Küçük ve beraberindeki heyet daha sonra Ceza İnfaz Kurumu ile Karabük Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde düzenlenen ve Halk Eğitimi Merkezi öğretmenleri tarafından verilen tiyatro, resim, matematik ve berberlik kurslarını ziyaret ettiler.

(YE-

28.03.2013 17: 22: 00

TSI

NNNN - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Uysal Oktay Keskin Hakan Arslan Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title