Haberler

Vali Işık, Spor Yatırımlarıyla İlgili Brifing Aldı

Amasya Valisi Salih Işık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek kurumun faaliyetleri ve ildeki spor tesisi yatırımları hakkında brifing aldı.

Amasya Valisi Salih Işık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek kurumun faaliyetleri ve ildeki spor tesisi yatırımları hakkında brifing aldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullah Kodek tarafından karşılanan Işık, birimleri gezerek görevli personelle tanıştı.

İldeki spor tesisi yatırımları konusunda sunum yapan il müdürü Abdullah Kodek, 27 bin 497 lisanslı sporcu ve 71 spor kulübünün olduğu ilde 40 milli sporcunun da Amasya'yı çeşitli platformlarda temsil ettiğini söyledi.

Şehirde spor alt yapısı alanında önemli yatırımlar yapıldığını belirten Vali Işık da, "Kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu ve 12 Haziran stadyumunun yenilenmesi bu yatırımlardan bazılarıdır" dedi.

"Spor alt yapısına yapılan bu yatırımlar neticesinde ilimizde yetişen sporcu sayısı da hızla artmaktadır" diyen Salih Işık, "Sporu sadece şampiyonalar için değil, hayatın her aşamasında ve toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmalıyız. Çünkü sağlıklı bir yaşam için spor yapmak son derece önemlidir. Özellikle de genç nesiller arasında spor yapma oranını yükselttiğimizde, onların eğitim başarılarının da artacağını göreceğiz. Biz bu noktada devlet olarak gerekli altyapıyı ve yönlendirmeyi yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Işık daha sonra Amasya Gençlik Merkezi'ni gezip karşılaştığı gençlerle görüştükten sonra tesis hakkında merkez müdürü Şahin Gümüş'ten bilgiler aldı. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Amasya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title