Haberler

Vali'den Yaşlı Mahkumların Serbest Bırakılmasını İstedi

Tunceli Valisi Osman Kaymak, Yaşlılar Haftası nedeniyle Tunceli Huzurevi'ni eşi Emine Kaymak ve ilkokul öğrencileriyle birlikte ziyaret etti.

Tunceli Valisi Osman Kaymak, Yaşlılar Haftası nedeniyle Tunceli Huzurevi'ni eşi Emine Kaymak ve ilkokul öğrencileriyle birlikte ziyaret etti.

Yaşlılarla tek tek ilgilenip, onlarla sohbet eden Vali Kaymak, burada yaptığı konuşmada, "Yaşlılar bizim atamız ve her şeyimizdir. Hiçbir zaman ihmal etmeyiz. Ben her fırsatta sizleri ziyarete gelir ve sorunlarınızın çözümü için ne gerekiyorsa yaparım. Bugün sizlerle olacağım ve sizin dışında Tunceli'de birçok yaşlı amcamızı evinde ziyaret ederek hal ve hatırlarını soracağım" dedi.

Bu sırada huzurevinde kalan 85 yaşındaki Hüseyin Anar, "Sayın valim, ben bir ricada bulunacağım; Cezaevinde bulunan bütün yaşlılarımız ve gazetecilerimiz için hükümet bir af çıkarsın, bunu istiyorum" dedi. Bunun üzerine Vali Kaymak da Anar'a, "İçerde bir yakının mı var?" diye sordu. Anar'ın, "Hayır hiçbir yakınım yok. Cezaevinde bulunan herkes benim yakınım, kimse içerde çile çekmesin" sözüne karşılık Vali Kaymak, cevap vermeyerek sessiz kaldı.

Vali Kaymak, başka bir yaşlıya, "Beşiktaş maçını izlediniz mi? Hangi takımı tutuyorsunuz" diye sordu. Sorduğu soruyu yanıtlayan huzurevi sakini de, "Hepimiz Beşiktaşlıyız. Ben anamdan doğduğum zaman Beşiktaşlıydım. Nedenini ise ben ilk doğduğumda annem beni beşiğe koyarak büyüttü. Bu yüzden ben ve buradakiler beşikte büyüdü, hepimiz Beşiktaşlıyız" cevabı verdi. - Tunceli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tunceli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title