Haberler

Vali'den Şampiyonlara Ödül

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 78. ölüm yıl dönümü anısına düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu’nda Türkiye Şampiyonu ve Türkiye 3’ncüsü olan başarılı sporcular Vali Ahmet Hamdi Nayir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 78. ölüm yıl dönümü anısına düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Koşusu'nda Türkiye Şampiyonu ve Türkiye 3'ncüsü olan başarılı sporcular Vali Ahmet Hamdi Nayir'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Valilik Toplantı Salonu'ndaki ziyarette Vali Yardımcısı Yüksel Kara, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, antrenörler Ramazan Kutlu, İhsan Alptekin, Kenan Özcan, İdris Güleç ile Genç Kadınlar Kategorisi'nde Türkiye Şampiyonu takımın sporcuları Sabriye Güzelyurt, Hacer Yılmaz, Fatma Türk, Hatice Bakır, Küçük Erkekler Kategorisinde Türkiye 3'ncüsü takımın sporcuları Mustafa Çelik, Ahmet Karadağ, Ahmet Alper Sofuoğlu ile Hakan Çam yer aldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, her yıl gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Koşusu'nda Kütahya'yı temsil eden sporcuların ilk kez şampiyonlukla döndüklerini söyledi.

"Mevcut başarıyı korumak için bile çaba göstermelisiniz" diyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, gençlere tavsiyelerde bulundu. Vali Nayir, "Başarıyı hazmetmek spor sayesinde olur. Başarıyı elde ettik, tamam bitti diye düşünmeyeceksiniz. İyinin iyisi daima var. İyiyi korumak için de bir gayret gerekir. Mutlaka daha iyisini elde etmek için çaba göstereceksiniz. Spor artık sizin hayat tarzınız olmaya başlayacak. Ancak bu sizin eğitiminizi, sağlığınızı aksatacağınız manasına gelmeyecek. Eğitiminizle, sağlığınızla birlikte sporu düşüneceksiniz yoksa bu iş sürekli hale gelmez. Sporun belli bir yaşı var o yaşa kadar aktif sporcu olacaksınız. Ondan sonra hocalarınız gibi antrenör ve idareci olmaya başlayacaksınız. Sizler de spordaki başarınızla sizin gibi gençlerin yetişmesine vesile olacaksınız" diye konuştu.

Öğrencilere, antrenörlere ve ailelerine teşekkür eden Vali Nayir, ziyarette öğrencilere günün anısına hediye verdi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Ahmet Hamdi Nayir Ramazan Kutlu Kenan Özcan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title