Haberler

Vali Cirit, Hopa ve Borçka'da İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:

Artvin Valisi Kemal Cirit, Hopa ve Borçka ilçelerinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Artvin Valisi Kemal Cirit, Hopa ve Borçka ilçelerinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Vali Cirit, Emniyet Müdürü Hüsrev Salamener ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz ile geldiği Hopa ilçesinde, ilk olarak Hopa Limanını ziyaret etti.

Hopa Limanında gümrüklü sahadaki balıkçı barınaklarını ziyaret eden Vali Cirit, balıkçı esnafıyla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Hopa Sınırlı Sorumlu Su Ürünleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı Nazım Dalkıran, balıkçı barınağında yaklaşık 50 balıkçı esnafının bulunduğunu söyledi.

Balıkçıların kendilerine ait barınaklarının olmadığını ve limanda emaneten bulunduklarını belirten Dalkıran, kendilerine yeni bir balıkçı barınağı temini konusunda Vali Cirit'ten yardım istedi.

Balıkçı esnafının sorunlarını dinledikten sonra liman sahasında bir süre gezen Vali Cirit, limanda çalışan işçilerle de sohbet etti.

Ardından Cirit, HOPAPORT Hopa Liman İşletmeleri Genel Müdürü Meriç Burçin Özer'den, Hopa Limanının genel yapısı ve balıkçı barınakları konusunda bilgi aldı.

Liman sahasında bulunan Batum Havalimanı Hopa Terminalini de ziyaret eden Vali Cirit, burada görevli yetkililerden terminal ve uçuşlar konusunda bilgi aldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı Artvin Zirai Karantina Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Cirit, daha sonra Hopa Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu ile belediye tarafından yapılması planlanan deniz deşarjı projesi alanını gezdi. Vali Cirit ve Kasımoğlu, Hopa-Arhavi kara yolunda, denize yapılan yaklaşık 45 bin dönümlük dolgu alanı sahasındaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Geçtiğimiz aylarda temeli atılan Hopa Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatına giden Vali Cirit, yüklenici firma sahiplerinden çalışmalar hakkında bilgi alarak ilçeden ayrıldı.

Ardından Borçka ilçesini ziyaret eden Vali Cirit, geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ilkokul 7. sınıf öğrencisi Oğuzhan Atabay'ın ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Vali Cirit, son olarak Borçkalı hayırsever Fehmi ve Halil Bakır kardeşler tarafından yaptırılacak İmam Hatip Lisesi inşaat sahasını gezdi. Bir süre temel açma çalışmasını izleyen Vali Cirit, inşaatın başında çalışmaları takip eden Bakır kardeşlere eğitime sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür etti. - Artvin

Kaynak: AA / Yerel

Kemal Cirit Artvin Borçka Hopa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title