Haberler

Vali Çınar'dan Borsaya Ziyaret

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Çanakkale Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Çanakkale Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Valı Çınar, ziyarette yaptığı açıklamada, 2015 yılının, Çanakkale için çok büyük fırsat olduğunu bildirdi.

Kurulacak bir ajans olduğunu ve bu ajans kuruluncaya kadar yapılması gereken birçok işin bulunduğunu ifade eden Çınar, ilde üretilen zeytinyağının çok kaliteli olduğunu belirtti.

Vali Çınar, 2015 hazırlıkları kapsamında zeytinyağı çıkartan, minyatür bir tesis kurularak, gelen misafirlere zeytinyağıının nasıl üretildiğinin gösterilebeliceğini kaydetti.

Zeytinyağlarının tanıtımına katkı sağlayabilecek bir projenin oluşturulabileceğini belirten Çınar,  özellikle 2015 yılıyla borsa ile yapılacak kurumsal işbirliği, bu alanda sonuç getiren, katkı sağlayan çalışmaların yapılması hususuna değindi.

Borsa başkanı Kaya Üzen de Çanakkale Savaşları'nın 100. yılı olan 2015 yılında, Valiliğin ve devletin yapacağı her türlü projeye destek olmak ve katkı vermek istediklerini belirtti.

Vali Çınar'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Üzen, "Çözüm odaklı politikalar üretmesi, ilimizin geleceğine yönelik pratik ve kurumsal işbirliğine önem veren diyalog geliştirmesi bizleri çok memnun etmiştir" dedi.

Ziyarete, Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, kaymakam adayları Emre Öztürk, Güher Sinem Büyüknalçacı, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Akkuş, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Gülten Yetişen ve Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İlhan Ulus da katıldı. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Çınar Çanakkale Ali Çınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title