Haberler

Vali Çınar Çanakkale'ye Veda Etti

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, valilik binası önünde il protokolüyle vedalaştı.

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, valilik binası önünde il protokolüyle vedalaştı.

İçişleri Bakanlığı'nın valiler kararnamesiyle Bitlis Valiliği'ne atanan Çınar, bugün Çanakkale Valiliği önünde düzenlenen törenle uğurlandı. Törene Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cumhuriyet Baş Savcısı Hikmet Turan, vali yardımcıları, kurum ve şube müdürlerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı. Törende, Vali Yardımcısı Saim Eskioğlu, bütün mesai arkadaşları adına Vali Ahmet Çınar'a çiçek takdim edip, Bitlis'teki yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Ahmet Çınar, "Bundan tam 2 yıl 3 ay önce burada Eskişehir'e giden sayın valimiz ile devir teslim töreni yaptık. Zaman çok çabuk geçiyor. Göz açıp kapayıncaya kadar geçti. Bu yer benim ilk valiliğimdi. Çanakkale bütün dünyanın kenti, Türkiye'nin de manevi başkentidir. Bütün milletimizin yüreğinin parçasının olduğu bir şehirdir. Çanakkale'de çalışmaktan ve Çanakkalelileri tanımaktan büyük onur duydum. Yetenekli olmayabilirim. Tembel olabilirim. Ama hizmet konusunda, idare konusunda ve insanlarla diyalog konusunda samimiydim. Hiçbir art niyetim, hesabım, kayırma düşüncem yoktu. Bu hep de böyle olacak. Çok hassas bir bölgeye gideceğim için çok ani oldu. Çanakkale benim içim müstesna bir yerdir. Çanakkale dünyanın merkezi olmaya aday bir şehirdir. Her şey güzel olsun. Ülkemizde barış hakim olsun. Barış şehri diye hep mesaj verdiğimiz bu şehirden Türkiye'nin huzuru için inşallah barış olsun. Biz de Bitlis'te elimizden geleni yapacağız" dedi.

Çınar, valilik binası önünde çalışanlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Bitlis'e gitmek üzere şehirden ayrıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı Ahmet Çınar Ali Çınar Çanakkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title