Haberler

Vali Çakacak'tan Kaymakam ve Vali Yardımcılarına Veda Yemeği

Vali Özdemir Çakacak son kararname ile görev yerleri değişen Vali Yardımcıları ile kaymakamlara veda yemeği verdi.veda yemeğinde kurum müdürleriyle bir araya geldi.

Vali Özdemir Çakacak son kararname ile görev yerleri değişen Vali Yardımcıları ile kaymakamlara veda yemeği verdi.

Ağustos 2012 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan İçişleri Bakanlığı'nın 2012/473 Sayılı Atama Kararnamesi ile başka İllere atamaları yapılan Vali Özdemir Çakacak,Vali Yardımcıları Ali Galip Saral, Mehmet Ünal, Mustafa Yıldız, Fahrettin Göcü ile Eşme Kaymakamı Faruk Ekiz ve Sivaslı Kaymakamı Mehmet Levent Kepçeli

veda yemeğinde kurum müdürleriyle bir araya geldi. Ağaoğlu Otelinde Vali Çakacak tarafından düzenlenen veda yemeğine; İl Garnizon ve Jandarma Komutan Vekili Albay Muharrem Akça, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Bayram, Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Bursal, Vali Yardımcıları Ali Galip Saral, İsmail Gürsoy, Mehmet Ünal, Fahrettin Göncü, Mustafa Yıldız, Hukuk İşleri Müdürü Osman Okay, İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş, İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gündüz ve İlçe Kaymakamları katıldı.

Görev yerleri değişen Vali Yardımcıları Ali Galip Saral, Mehmet Ünal, Fahrettin Göncü, Mustafa Yıldız ile üç yıldır birlikte çalıştıklarını belirten Vali Özdemir Çakacak, Vali Yardımcıları ve görev yerleri değişen Eşme Kaymakamı Faruk Ekiz ile Sivaslı Kaymakamı Mehmet Levent Kepçeli'ye başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Türk Bayrağı'nın dalgalandığı her yerde çalışmanın kendileri için şeref olduğunu ifade eden Vali Özdemir Çakacak, "Mülki idarecilerin görevi bir bayrak yarışıdır. Bugün Uşak'ta yarın başka bir yerde görev yapabiliriz. Türk Bayrağının dalgalandığı her yerde görev yapmak bizim için bir şereftir. Önemli olan Türkiye Cumhuriyeti'nin en üst seviyelere çıkartılması için fedakarca çalışmaktır. Görev yerleri değişen Vali Yardımcılarımıza ve Kaymakamlarımıza yeni görev yerlerindeki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Vali Özdemir Çakacak programın sonunda görev yerleri değişen Vali Yardımcıları ile kaymakamlara teşekkür plaketi ve hediye verdi.

07 Ağustos 2012 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan İçişleri Bakanlığının 2012/473 Sayılı Atama Kararnamesi'ne göre; Vali Özdemir Çakacak Kırşehir'e, Vali Yardımcısı Mustafa Yıldız Aydın Vali Yardımcılığına, Vali Yardımcısı Fahrettin Göncü Hatay Vali Yardımcılığına ve Vali Yardımcısı Mustafa Ünal ise Konya Vali Yardımcılığına atandı. Vali Yardımcısı Ali Galip Saral ise Marmaris Kaymakamlığı görevine atanırken, Eşme Kaymakamı Faruk Ekiz Kars Vali Yardımcılığına, Sivaslı Kaymakamı Mehmet levent Kepçeli ise Uzundere Kaymakamlığına atandı.

Aynı Kararnameye göre; Sinop Vali Yardımcısı Nadi Kılınçarslan, İzmir Vali Yardımcısı Nevzat Ergün ve Koçarlı Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu Uşak Vali Yardımcılığına atanırken Sivaslı Kaymakamlığı'na Harran Kaymakamı Sekan Keçeli atanırken Eşme Kaymakamlığı'na da Iğdır Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim atandı. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özdemir Çakacak Ali Galip Saral Sivaslı Eşme Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title