Haberler

Vali Büyük'ten Molotofla Yaralanan Polislere Ziyaret

Adana Valisi Mustafa Büyük, geçen 3 gün önce polis ekip aracına yönelik molotof kokteylli saldırıda yaralanan komiser Sadattin Yuvanç ve polis memuru Esat Kardaş'ı tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Adana Valisi Mustafa Büyük, geçen 3 gün önce polis ekip aracına yönelik molotof kokteylli saldırıda yaralanan komiser Sadattin Yuvanç ve polis memuru Esat Kardaş'ı tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Geçen 10 Ekim'de Merkez Yüreğir İlçesi Anadolu Mahallesi Süleyman Vahit Caddesi'nde IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarını bahane edip, korsan gösteri düzenleyen terör örgütü yandaşları, devriye gezen polis aracı motolof kokteylli saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda alev alan aracın içinde bulunan komiser Sedattin Yuvanç ve polis memuru Esat Kardaş, çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan iki polis, burada tedavi altına alındı.

Adana Valisi Mustafa Büyük, yaralı polisleri hastanede ziyaret edip, sağlık durumları hakkında bilgi aldı, "Geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Vali Büyük, emniyet teşkilatının canı pahasına millete hizmet etmeye devam edeceğini, vatanın bölünmez bütünlüğü, halkın huzur ve güveni için tüm kamu görevlilerinin canla, başla mücadele verdiğini vurguladı. Büyük, "Ülkemizin huzur ve refahı için görev yaparken geçmişte de olduğu gibi, bu günden sonrada canımız pahasına milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Terörün amacının korku ve panik havası estirmek olduğuna dikkat çeken Büyük, şunları söyledi:

"Vatandaşlarımız tahriklere kapılmadan, milletimize yakışan bir şekilde itidalli olsun. Devletimizin tüm kurumları görevini en iyi bir şekilde yapmaya devam etmektedir. Bu milletin tarihi şan ve şerefle doludur. Bunu hiç kimse bozamaz. Yeter ki, vatandaşlarımız sağduyulu bir şekilde davranmaya devam ederek, istenen oyunlara gelmesin."

Vali Büyük'ün ziyaretine Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer de eşlik etti. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Büyük Yüreğir Kobani Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title