Haberler

Vali Bilici'den Yeni Atanan Kaymakamlara Ziyaret

Vali Mevlüt Bilici, İncesu ve Yeşilhisar ilçesine yeni atanan kaymakamları ziyaret ederek görevlerinde başarı diledi.

Vali Mevlüt Bilici, İncesu ve Yeşilhisar ilçesine yeni atanan kaymakamları ziyaret ederek görevlerinde başarı diledi.

Vali Mevlüt Bilici ve beraberinde Askeralma (ASAL) Bölge Başkanı Per. Alb. Nihat Çağan, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Yusuf Kenan Topçu ve İl Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın ile birlikte İncesu ve Yeşilhisar ilçelerine yeni atanan Kaymakamları makamlarında ziyaret etti.

Vali Mevlüt Bilici, İncesu ve Yeşilhisar Kaymakamlığına gelişinde İncesu Kaymakamı Ercan Öter, Yeşilhisar Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Yeşilhisar Belediye Başkanı İhsan Ünal ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

Kaymakamlardan ilçelerin hakkında kısa brifing alan Vali Mevlüt Bilici burada yaptığı açıklamada, İncesu ve Yeşilhisar ilçelerinin sosyo-ekonomik, eğitim-öğrenim, kültür ve turizm, tarım ve hayvancılık alanında çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Vali Mevlüt Bilici ve beraberindekiler İncesu ve Yeşilhisar ilçelerinde İlçe Jandarma Karakolları ve İlçe Emniyet Müdürlüklerini ziyaret edip bilgiler aldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Kenan Yeşilhisar Ali Aydın İncesu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title