Haberler

Vali Bektaş Adnan Menderes'te İftar Açtı

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin sponsorluğunda, Adnan Menderes Mahallesi Gediz İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin sponsorluğunda, Adnan Menderes Mahallesi Gediz İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Manisa Valiliği Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü'nün koordinesinde, sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırlanan 'İftar Vakti Kardeşlik Vakti' projesi çerçevesinde, Şehzadeler Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla Manisa'nın farklı mahallelerinde iftar programı düzenleniyor. Adnan Menderes Mahallesi Gediz İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen bin 300 kişilik iftar yemeğine Vali Erdoğan Bektaş'ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, İl Müftüsü Sinan Cihan, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Melih Karakaş, Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Fevzi Kayacan ve mahalle halkı katıldı. İftar öncesi Kur'an-ı Kerim okundu. Akşam ezanının okunmasından sonra İl Müftüsü Sinan Cihan'ın iftar duasının ardından Vali Bektaş, vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

İftar yemeğinden sonra mahalle muhtarı ve mahallenin ileri gelenleriyle birlikte sohbet eden Vali Erdoğan Bektaş, İftar Vakti Kardeşlik Vakti" projesiyle birlik ve beraberlik içinde halkla kaynaşarak iftar yaptıklarını söyledi. Vali Bektaş, "Devlet ile vatandaş arasında birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmayı sağlamak amacıyla, Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan 'İftar Vakti Kardeşlik Vakti' projesi kapsamında her akşam farlı bir mahallede mahalle halkımızla birlikte iftarımızı yapıyoruz. İlimizde huzurlu bir Ramazan ayı geçiriyoruz. Düzenlenen iftar yemeklerinde vatandaşlarımızla aynı iftar sofrasına oturuyoruz. İftarımızı birlikte açmaktan mutluluk duyuyoruz. Gerek iftarda gerekse iftar sonrası mahalle muhtarlarımızın ve mahalle halkımızın sorunlarını dinliyoruz. Devlet olarak yasalar çerçevesinde imkanlar ölçüsünde sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz" diye konuştu. Ayrıca Vali Bektaş, "İftar Vakti Kardeşlik Vakti" projesi kapsamında Ramazan'ın ilk gününden bu güne kadar Kuşlubahçe, Atatürk, 50 Yıl, Bayındırlık ve Adnan Menderes mahallerinde toplam 4 farklı mahallede 3 bin kişiyle iftar açtıklarını, vatandaşla iftar yemeğinde aynı sofrada bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Erdoğan Bektaş Gediz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title