Haberler

Vali Altıparmak Veda Ziyaretlerine Devam Ediyor

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne veda ziyaretinde bulundu.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne veda ziyaretinde bulundu.

Erzurum Valiliğine atanan Vali Ahmet Altıparmak veda ziyaretlerine Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı ile devam etti. Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Baş'a makamında veda ziyaretinde bulunan Vali Altıparmak, ziyareti anısına bir plaket verdi. Ziyarette Başsavcı Vekili Adnan Tabar da hazır bulundu. Vali Altıparmak Antalya Adalet Sarayı Binası'ndan ayrılmadan Bölge İdare Mahkemesi Başkanı İrfan Keskin'i de ziyaret ederek vedalaştı.

OSMANLI KAFTANI HEDİYE EDİLDİ

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na da veda ziyaretinde bulundu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydın ziyarette Vali Altıparmak'a

Antalya Gönüllüleri Derneği'nin ev kadınlarına yönelik projesiyle üretilen bir Osmanlı Kaftanı hediye etti. Veda ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin ve diğer yetkililer de hazır bulundu.

İŞİNİ SEVEN İNSANLARLA ÇALIŞMAK BENİ MEMNUN ETTİ

Erzurum Valiliğine atanan Vali Ahmet Altıparmak, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde veda kahvaltısına katıldı. Vali Altıparmak göreve geldiği günden bu yana İl Müdürleriyle, araştırma hastanesiyle, 112 Acil Çağrı Merkezi'yle çok yakın bir diyalog içinde bulunduklarını belirterek, "İşini seve seve yapan arkadaşlarla çalışmak beni fevkalade memnun etti. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu üç yıl içinde dolu dolu bir zaman yaşadık. Allahaısmarladık, hakkınızı helal edin diyorum. Erzurum'da da bir kapınız var. Yolunuz düştüğünde beklerim" diye konuştu. Vali Altıparmak veda kahvaltısında, İl Sağlık Müdürü Dr. Adem Bilgin, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Murat Özdemir, AKHB Tıbbi, Mali ve İdari Başkanları, İl Sağlık Müdürlüğü Müdür Yardımcıları, Şube Başkanları, Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü Müdür Yardımcıları, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Yöneticisi Prof. Dr. Ramazan Çetinkaya, Başhekimi Doç. Dr. Nurullah Bülbüller, Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Abdurrahman Acar ve Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. İbrahim Cengiz Katlandur ile bir araya geldi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Başsavcılığı Ahmet Altıparmak Hüseyin Baş Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title