Haberler

Vali Alim Barut, Gemerek'te İncelemelerde Bulundu

Sivas Valisi Alim Barut, Gemerek ilçesinde incelemelerde bulundu.

Sivas Valisi Alim Barut, Gemerek ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Barut Gemerek ilçesine gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu. İlçeye bağlı Çepni, Belde, İnkışla Köyü ve Sızır'ı ziyaret eden Vali Barut, Gemerek Konferans Salonu'nun açılışını yaptı. Salonun açılışının ardından Vali Barut'a Gemerek Şehit Ahmet Karahan Endüstri Meslek Lisesi'nin yarışmalarda derece aldığı projeler gösterildi. Projeleri gören Vali Barut bu projelerin günlük hayatta işe yararlılığının çok önemli olduğunu belirtti.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından konferans salonunda seminer düzenlendi. Seminerde konuşan Vali Barut, "Burası kültür merkezi şeklinde burasının ben inşaatını da gezdim. Bu salonun açılışında ve yapılmasında en başından beri ilgim müdahalem var. Şimdide bu şekilde görmekten memnun oldum. Öncelikle Gemereklilere hayırlı olsun. Gençlerimiz, halkımız buradan istifade edecek. Bu tesisin yapılmasında gerçekten bir birliktelik sağlandı. Gemereklilere hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullansınlar diyorum." dedi.

Gemerek Kaymakamı Cuma Kılınç ise, "Konferans salonumuz Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından 2014 yılında sosyal destek projesiyle kaymakamlık proje ekimi tarafından Köylere Hizmet Götürme birliği adına hazırlanan Hayat Sahnesine Gönül Penceresinden Bakmak isimli projenin başarılı bulunmuş olması nedeniyle yapılmıştır. İlçemizde yaklaşık 4 bin civarı öğrenciye daha iyi daha güzel etkinlikler yapılmasını sağlayacaktır." diye konuştu.

Belediye Başkanı Mustafa Demir de konferans salonunun yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Barut'a ilçe ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, İl Jandarma Komutanı Bektaş Arslan ve il genel meclisi üyeleri eşlik etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gemerek İnkışla Çepni Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
title