Haberler

Vali Aksoy, Lice'de

Güncelleme:

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, devam eden operasyonunu yerinde takip etmek ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi almak amacıyla Lice ilçesini ziyaret etti.

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Lice İlçesinde devam eden Bayrak-14 Şehit Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak Müşterek Özel Birlik Operasyonunu yerinde takip etmek ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi almak amacıyla Lice ilçesini ziyaret etti. Ziyarette Vali Aksoy'a Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan eşlik etti.

Vali Aksoy ve beraberindekiler Lice yolu boyunca güvenlik kuvvetlerini ziyaret etti. İlk olarak Diyarbakır-Bingöl karayolunda bulunan Mermer Jandarma Karakol Komutanlığı önündeki kontrol noktasında görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret eden Vali Aksoy ve beraberindekiler daha sonra yine aynı güzergah üzerinde yer alan başka bir kontrol noktasını ziyaret etti. Burada da görev yapan güvenlik güçleriyle sohbet etti ve Lice ilçesine doğru hareket etti. Lice ilçesinde Vali Aksoy'u 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Vali Yardımcısı Mehmet Demir, Lice Kaymakamı Osman Uğurlu ve İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hasan Ceyhun Keleş karşıladı.

Lice İlçesinde yer alan Lice 1 inci Jandarma Komando Alay Komutanlığını ziyaret eden Vali Aksoy ve beraberindekiler burada Bayrak-14 Şehit Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak Müşterek Özel Birlik Operasyonunda yer alan komutanlardan bilgi aldı.

Daha sonra Lice Kaymakamlığına geçen Vali Aksoy ve beraberindekileri burada Lice Kaymakamı Osman Uğurlu ve kaymakamlık personeli karşıladı. Kaymakamlık Makamında Kaymakam Uğurlu'dan İlçe hakkında bilgi alan Vali Aksoy ve beraberindekiler daha sonra kaymakamlık binası içerisinde yer alan Lice Adliyesine geçerek burada görev yapan hakim ve savcıları ziyaret ettiler. Kaymakamlık ziyareti günün anısına fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

Lice İlçesinde yer alan Aile Destek Merkezine yürüyerek geçen Vali Aksoy ve beraberindekiler burada bulunan çocuklarla yakından ilgilendi. Destek merkezinde yer alan sınıfları gezen Vali Aksoy çocuklara kitap okumalarını ve derslerini aksatmamalarını tavsiye etti.

Lice İlçesindeki son ziyaretini Dakyanus Tepe Üs Bölgesine yapan Vali Aksoy ve beraberindekiler burada görev yapan güvenlik güçleriyle bir süre sohbet etti. Daha sonra İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hasan Ceyhun Keleş bölge hakkında ve bölgede yürütülen çalışmalar hakkında Vali Aksoy'a bilgi verdi. Ziyaret, Üs Bölgesinde günün anısına fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

title