Haberler

Vali Akpınar'a Veda Programı

İçişleri Bakanlığının Valiler Kararnamesiyle merkeze atanan Vali Akpınar, Bilecik'te kendisi için düzenlenen veda programında, duygulu anlar yaşadı.

İçişleri Bakanlığının Valiler Kararnamesiyle merkeze atanan Vali Halil İbrahim Akpınar, Bilecik'te kendisi için düzenlenen veda programında, duygulu anlar yaşadı.

Akpınar, Bilecik Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki programda, 2 Haziran 2010'da başladığı Bilecik Valiliği görevinden birkaç gün sonra ayrılacağını söyledi.

Anılarını anlatan Akpınar, "Lise yıllarından itibaren inşaatlarda da çalışmaya başladım" sözleri üzerine duygulandı.

Bunun üzerine Akpınar'ın konuşma metnini, programın sunuculuğunu yapan Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Gönül Günaydın Çabukoğlu okudu.

Akpınar, konuşma metninde, "Eğer bir hizmet yapmaya muvaffak olduysam, bunu tüm vali yardımcısı ve kaymakam meslektaşlarım, mesai arkadaşlarım, değerli milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, İl Özel İdare çalışanlarımızla yaptım. Tüm bu arkadaşlarıma, kardeşlerime teşekkür ediyorum. Biz bu görevlere hükümetlerin takdiri ile gelip, aynı yöntemle gidiyoruz. 8 yılı aşkın süredir üç farklı şehirde, bu şerefli görevi ifa ettim. Beni bu göreve layık gördükleri için başta Başbakanımız olmak üzere Bakanlar Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Tüm mülki idare amirliği hayatımda olduğu gibi, valilik dönemimde de hukuka ve vicdani kanaatime göre çalıştım. Adaletten şaşmadığımı düşünüyorum. Hiçbir güçlünün hatırına, zayıfın hakkını yedirmedim. Bu güzel şehirden ayrılırken, büyük bir gönül huzuru ile gidiyorum. Eğer varsa hakkım herkese helal olsun. Sizlerden de helallik diliyorum" ifadelerini kullandı.

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Bilecik Vali Yardımcısı Metin Çınar, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın konuşmalarının ardından, Akpınar'a çeşitli hediyeler verildi.

Vali Akpınar, Bilecik Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından göreve başladığı günden itibaren yaptığı hizmetleri anlatan slayt gösterisinden sonra programa katılanlarla vedalaştı ve fotoğraf çektirdi. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Bilecik Valiliği İbrahim Akpınar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title