Haberler

Vali Ahmet Kara Amatem'i Ziyaret Etti

Çorum Valisi Ahmet Kara, alkol ve madde bağımlılarının tedavi edileceği Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi’ni (AMATEM) ziyaret etti.

Çorum Valisi Ahmet Kara, alkol ve madde bağımlılarının tedavi edileceği Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi'ni (AMATEM) ziyaret etti.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Ömer Sobacı, İl Sağlık Müdürü İsmail Yücel, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Sinan Zehir'in eşlik ettiği ziyarette Vali Kara, 18 yaş ve üzerindeki madde bağımlılarına hizmet verecek olan merkez hakkında bilgiler aldı.

Merkezde madde bağımlısı insanlara hizmet vereceğini belirten Vali Kara, bu insanların topluma kazandırılması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi.

AMATEM'in Çorum'a hayırlı olmasını temenni eden Vali Kara, merkezdeki eksikliklerin de en kısa sürede giderileceğini dile getirdi.

İdarecilerin işinin kolay olduğunu dile getiren Vali kara, "Doktorların, polislerin görevi zordur. Onlara ya hasta gider, ya suçlu gider. Onları tedavi etmek zordur. Rehabilite etmek zordur. Bu zorlu görevde kendilerine başarılar diliyorum" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Yücel Mustafa Kara Ahmet Kara Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title