Haberler

Vali Adnan Yılmaz 7-19 Yaş Aile Eğitimi Sertifikalarını Dağıttı

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Aydınpınar Ortaokulunda düzenlenen 7-18 Yaş Aile Eğitimi Sertifika töreninde 12 veliye sertifikalarını verdi.

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Aydınpınar Ortaokulunda düzenlenen 7-18 Yaş Aile Eğitimi Sertifika töreninde 12 veliye sertifikalarını verdi.

Okulda düzenlenen törene Vali Yılmaz'ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, veliler ve öğrenciler katıldı.

7-19 Yaş Aile Eğitimi Sertifika programında bu güne kadar Düzce ili genelinde 3 binden fazla aile programa katılarak sertifikalarını aldı. Aydınpınar Ortaokulu velilerinden toplamda 82 veli programda sertifika almaya hak kazanırken, Vali Yılmaz'ın da katıldığı son törende, programı tamamlayan 12 veli sertifikalarını alarak, 7-19 yaş Aile Eğitimi Sertifika Programının kendilerine ve çocuklarına olan katkılarından bahsettiler.

Vali Yılmaz, programın ailelere olan katkısından çok memnun olduğu belirterek "Her evladımız özel, hepsi birer elmas. Öğretmenlerine elmas olarak veriyorsunuz, öğretmenlerin şekillendirmesiyle hepsi pırlanta oluyor. Kaç evladınız varsa, hepsinin yeri ayrı hiçbiri birbirine benzemez. Ben bu manzarada görüyorum ki anneler, babalar, aynı zamanda öğrenci olan evlatları için bence doğru yoldalar. İyi ki devam etmişsiniz. Ben isterim ki Aydınpınar'ın tamamı, bütün bir kitle, bütün bir il, hane hane, bu eğitime, bu birlikteliğe, bu birbirini daha iyi anlama, evlatlarımıza daha faydalı olma sürecine katılsın. Hep birlikte sahiplenirsek, başarı gelir. Hep söylerim okullar ikinci evimiz olsun. Ama görüyorum ki okullar bizim birinci evimiz olmuş. Sizler bunu yapabilen ender ebeveynlerdensiniz. Annelerin tuttuğu her şey, yeşerir, fidan olur, çınar olur. Biz büyük bir aileyiz. Biz gönül elçiliğinde de, koruyucu aile olma yolunda da en öndeyiz.

Sizler de evlatlarınıza ulaşmada bir gönül elçisisiniz. Eğitiminiz ve çalışmalarınız çok güzel inşallah bu evlatlarımızın arasından nice milli eğitim bakanları, nice sağlık bakanları, nice dışişleri bakanları çıkacak. Hepinizi tebrik ediyorum ve katıldığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

(AY)

30.05.2013 16: 28: 58

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdoğan Ülker Adnan Yılmaz Şerif Yılmaz Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title