Haberler

Vadi-Kab'a 100 Bin Lira Hibe Desteği

Güncelleme:

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Suşehri Vadi İlçeleri Katı Atık Birliği'ne 100 bin liralık ilk hibe parasının geldiğini bildirdi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, 3 yıl önce 8 ilçe ve 5 belde ile oluşturulan Suşehri Vadi İlçeleri Katı Atık Birliği'ne (Vadi-Kab) 100 bin liralık ilk hibe parasının geldiğini bildirdi.

Aynı zamanda Vadi-Kab Başkanı Sel, belediyede düzenlediği basın toplantısında, ilk hibe projesi 100 bin liranın hesaplarına aktarıldığını belirtti.

Yaklaşık 20 milyon avroya kurulması planlanan tesislerde bin kişiye iş istihdamı sağlanması durumunu belirten Sel, "Bu projenin çalışmaları için 100 bin liralık ödenek geldi. Vatandaşlar sadece çöpün alınacağını düşünüyor, lastikler, yağlar, buzdolapları, çevreyi kirleten tüm nesneler bu bölgede toplanacak ve geri dönüşümü sağlanacak. Allah'a şükür göreve geldiğimizden bir yıl sonra bunun çalışmalarına başladık." diye konuştu. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Sedat Sel Suşehri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title