Haberler

Uzunköprü Yaz Spor Okulu Açılacak

Uzunköprü ilçesinde, yaz spor okulu açılacak.

Uzunköprü ilçesinde, yaz spor okulu açılacak.

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, yaptığı yazılı açıklamada, okulların tatile girmesiyle birlikte öğrencilerin spor yapmalarını sağlamak, kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için yaz spor okullarına kayıtların 29 Haziran Pazartesi günü başlayacağını söyledi.

Öğrencilerin profesyonel antrenör eşliğinde basketbol ve voleybol branşlarında faaliyet göstereceğini belirten İşbilen, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz yıllarda katılımın yoğun olması ilçemiz adına sevindirici bir gelişmedir. Dönem boyunca dersleri ile meşgul olan çocuklarımızın, yaz tatili süresince hem eğlenmeleri hem de spor yapmalarını sağlamış olacağız. Daha sağlıklı nesiller yetişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlemiş olduğumuz yaz spor okullarının ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Uzunköprü Belediyesi Yaz Spor Okulları'na 16 - 25 Haziran tarihleri arasında 2002 - 2008 arası doğumlu çocuklar kayıt yaptırabilecek. Yaz spor okuluna çocuklarını göndermek isteyen velilerimiz de Uzunköprü Belediyesi Hizmet Masası'nda kayıt işlemlerini yaptırabilecek."

Kaynak: AA / Yerel

Uzunköprü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title