Haberler

Uzmanlar, Kariyer Danışmanlığı Yapacak

Güncelleme:

Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürlüğü'nde çalışan iş ve meslek danışmanları, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı devlet okullarında seminerler düzenleyecek.

İşkur İl Müdürü Necdet Karasevda, Mesleki Bilgi Rehberlik ve Danışmanlık (MBRD) kapsamında İŞKUR iş ve meslek danışmanlarının 2013-2014 eğitim öğretim yılının ilk yarısında Şanlıurfa merkez ve ilçelerde bulunan 177 ortaokul ve liseyi ziyaret edeceklerini belirterek, uzmanların özellikle 8.sınıf ve 12.sınıf öğrencilerine danışmanlık yapacağını söyledi.

Okulların konferans salonlarında veya sınıflarda danışmanlık kapsamında öğrencilere meslekler, iş arama becerileri, iş görüşmeleri ve CV hazırlama konularında sunumların yapılacağını dil getiren Karasevda, "Bu ziyaret ve sunumlar neticesinde öğrenciler meslekler, iş arama becerileri, iş görüşmeleri ve CV hazırlama konularında bilgi sahibi olacak ve her okulumuzun da birer iş ve meslek danışmanı olacaktır. Okullarla buluşmalar her eğitim öğretim yılının her döneminde tekrarlanacaktır" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Necdet Karasevda Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title