Haberler

"Üzgünüz Ama Yapacak Bir Şey Yok"

Güncelleme:

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Benfica maçını İstanbul'da oynayacaklarını açıkladı.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Benfica ile 3 Ağustos'ta oynayacakları Şampiyonlar Ligi ön eleme maçını İstanbul'da oynamak zorunda kalacaklarını söyleyerek, "Üzgünüz ama yapacak bir şey yok. Taraftarımız bizi anlayışla karşılayacaktır" dedi.

Yener, Trabzon'da yapılan Avrupa Gençlik Olimpiyatları'nın çok büyük bir organizasyon olduğunu belirterek, "Şu anda stat sadece bu organizasyon için düzenlenmiş durumda. 31 Temmuz'da oyunların kapanış töreninden sonra 3 Ağustos'ta yapacağımız maça stadın yetişmesi mümkün değil. Yetkililerle yaptığımız görüşmede bunun mümkün olmayacağı belirtildi. Bu nedenle UEFA'ya bildirdiğimiz ikinci stat olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda maçı oynamak zorunda kalacağız" dedi.

"BİZE HER YER TRABZON" SLOGANINI İSTANBUL'DA YİNE GÖSTERECEĞİZ

Bu durumun kendilerini de üzdüğünü belirten Yener, "Elimizde olmayan nedenlerden dolayı yaptığımız bu değişiklik için taraftarlarımız bizi anlayışla karşılayacaktır. Bundan kuşkumuz yok. İstanbul'daki taraftarlarımız da bizi yalnız bırakmayacaktır. 'Bize her yer Trabzon' sloganımız var. Bunu İstanbul'da da bir kez daha sergileyeceğiz. Taraftarlarla yaptığımız kombine kart sözleşmelerinde, 'Kombine kartlar sadece Trabzon'da geçerlidir' diye bir hüküm var. Yeni şiddet yasasıyla ilgili bazı hükümlerde kombine kartların il dışında geçerli olmasına engel. Üzülerek söylemeliyim ki kombine kartlar bu maçta geçerli olmayacak" diye konuştu.

Yener, transfer yapmayı düşünmediklerini de yenileyerek, "Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği yerli oyuncular belki olabilir diye düşündük. Ama şu anda kadromuzun kalitesini düşündüğünüzde katabileceğimiz yerli oyuncuyu bulmakta büyük sıkıntı yaşıyoruz. Bizim asıl sorunlarımızdan biri bu. Yabancı kontenjanımız şu anda büyük ölçüde sıkıntılı. Çünkü 10 yabancı da bulundursanız bunun ancak 8'ini kadroya alabiliyorsunuz. Bu bakımdan şu anda yabancı transferiyle ilgili bir şey söylemek mümkün değil zaten" dedi.

"MURAT TOSUN'A DEĞER VERİYORUZ"

Almanya'da sakatlığı nedeniyle tedavi gören Murat Tosun'a önem verdiklerini de vurgulayan Yener, "Şu anda sağlık durumu önemli. Sağlık sorunlarını aşarsa Murat bizim çok değer verdiğimiz oyunculardan biri. Şu anda sağlık sorunlarıyla ilgileniyoruz ve o bizi engelliyor" ifadelerini kullandı.

"TURU GEÇEN TARAF OLMAK İSTİYORUZ"

Yener, Benfica maçı öncesi takımdaki morallerin yüksek olduğunu da belirterek, "Benfica çok köklü bir takım. Gerek oyuncu kadrosu gerekse bütçesiyle Avrupa'da önde gelen kulüplerden biri. Geçen yıl yarı final oynadılar. Zor bir rakiple eşleştiğimizi biliyoruz. Öncelikli hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmek ama olmazsa Avrupa Ligi'ne kalabilmek. Umut ediyorum ki turu geçen taraf biz oluruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title