Haberler

Zehir Tacirinin İç Çamaşırında Uyuşturucu ve Bin TL Bulundu

Güncelleme:

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir apart otelde konaklayan şahsın iç çamaşırına gizlenmiş uyuşturucu ve uyuşturucudan elde edildiği düşünülen bin TL ele geçirildi.

Antalya'da bir apart otelde konaklayan ve şüpheli hareketlerde bulunan şahıs, jandarmayı harekete geçirdi. Jandarma ekipleri, yaptıkları aramada şüphelinin iç çamaşırında uyuşturucu ve bin TL ele geçirdi.

ŞÜPHELİ DAVRANIŞLARI DİKKAT ÇEKTİ

Side Selimiye Jandarma Karakolu'na bağlı ekipler tarafından Side Mahallesi'nde bulunan bir apart otelde yapılan kontrollerde şüpheli hareketler sergileyen M.Ü. isimli şahsın kaldığı odada Manavgat Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan arama kararı doğrultusunda arama yapıldı.

İÇ ÇAMAŞIRINDA GİZLENMİŞ UYUŞTURUCU BULUNDU

Aramada şahsın iç çamaşırına gizlenmiş vaziyette 20 gram eroin, 15 gram esrar, 5 adet uyarıcı ve uyuşturucu hap, eroin içmek için kullanılan cam ve nargile ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin TL para ele geçirildi.

Gözaltına alınan M.Ü., jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selimiye Manavgat Antalya Side 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title