Haberler

Uysal'dan Yatağan'a Destek Ziyareti

Güncelleme:

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Muğla'nın Yatağan ilçesinde Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istedi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Muğla'nın Yatağan ilçesinde Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istedi.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde partisinin desteklediği Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek ziyaretlerine devam ediyor. Uysal, bu kapsamda Muğla'nın Yatağan ilçesini ziyaret etti. CHP'li Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, oda ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Uysal, Yatağanlılardan İhsanoğlu için oy talep etti.

Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek; "Partilerimizin desteklemiş olduğu Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek ziyaretleri kapsamın da belediyemize de ziyarette bulunduğunuz için sizlere şahsım ve partimiz adına teşekkür ediyorum. Umuyoruz ki 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan seçimlerde ülkemiz için her şeyin en güzeli olur" dedi.

DP olarak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için net bir irade ortaya koyduklarını ifade eden Gültekin Uysal, "10 Ağustos günü sandıkta neticeye yansıtılmasının önünü açabilmek adına bütün Anadolu'da olduğu gibi özellikle geçmişten günümüze önemli siyasetçileri partimiz bünyesinde barındırdığımız, önemli hizmetleri olan Ege Bölgemizde bulunmayı önemsedik, o nedenle buralardayız. İnşallah bu gayretlerimiz sadece bizim değil ama top yekün bu şuurda olan bütün siyasi aktörlerin Türkiye'yi lokomotifin belki raydan çıktığı ama vagonların iyi kötü rayda durduğu bir zeminde raydan çıkmaması adına mücadele verdiğimizden, bizler de gayret göstermeye çalışıyoruz. Türkiye'nin İnşAllah bu seçim süreci ile beraber tarihsel meselelerin de çözülerek başta din gibi ortak paydamız en önemli meselemiz olan bir meseleyi siyasi alanda artık bir tartışma ve rekabet unsuru olmaktan beraberinde çıkaracağımız inanıyorum" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gültekin Uysal Demokrat Parti Yatağan Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title