Haberler

UTSO'dan Rektör Çelik'e Ziyaret

Güncelleme:

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kuvvet, Meclis Başkanı İsmail Karaman ve yönetim kurulu üyeleri, Rektör Sait Çelik'i makamında ziyaret etti.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO)Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, Meclis Başkanı İsmail Karaman ve yönetim kurulu üyeleri, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik'i makamında ziyaret etti.

Çelik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, geçtiğimiz aylarda yapılan seçim sonucu yeniden seçilen UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, Meclis Başkanı İsmail Karaman ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Uşaklı yatırımcılar, sanayiciler ve iş adamlarının desteği ile Uşak Üniversitesi'nin ve Uşak'ın daha da gelişeceğini belirten Rektörümüz UTSO yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet ise üniversite sanayi işbirliğine her zaman önem verdiklerini belirterek Rektör çalışmalarında başarılar diledi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Karaman Mustafa Kuvvet Sait Çelik Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title