Haberler

Ustaoğlu: "Bartın Bir Dünya Şehri Olacak"

Lobin Uluslararası Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Tüketici Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Fahri Ustaoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Lobin Uluslararası Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Tüketici Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Fahri Ustaoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Aday adaylığını açıkladıktan sonra hızla seçim çalışmalarına aşlayan Ustaoğlu, "Bartın bir dünya şehri olacak" dedi.

Geniş vizyonu ve ileri görüşlülüğüyle dikkat çeken Ustaoğlu, 1988 yılında yayına soktuğu Tüketici Dergisiyle, Türkiye'deki tüketici hareketi ve bilinçlenmesini başlattı. Yıllardır yurtiçi ve yurtdışında tüketicinin korunması, bilinçlenmesi için uluslar arası toplantılara ev sahipliği yapmış, dünyanın birçok ülkesini ziyaret ederek o ülkenin liderleriyle tanışma fırsatı buldu.

Edindiği bu 30 yıllık tecrübesini, yurt içindeki ve yurt dışındaki çevresini ve bilgi birikimini şimdi doğup büyüdüğü Bartın için sonuna kadar kullanmaya hazır olduğunu belirten Ustaoğlu, "Bartın'ın kalkındığını, büyüdüğünü, geliştiğini görmek en çok beni mutlu eder. Bartın dünya şehirleriyle yarışacak" dedi.

BARTINLI SEÇMENLER DE USTAOĞLU'NU İSTİYOR

AK Parti Genel Merkezi'nin Ustaoğlu'nun seçilmesi için desteklerini esirgemedikleri bilinirken, şimdiye kadar yapılan halk oylamalarında Fahri Ustaoğlu açık ara önde çıkıyor.

Bartın'ın köklü ailelerinden gelen Fahri Ustaoğlu'nun halk tarafından sevilmesi ve istenmesi de gözlerden kaçmıyor. Teşkilat toplantısında denk gelen seçmenler "Bartın'ın Ustaoğlu'na ihtiyacı var, inşallah vekilimiz olur" dedi.

FAHRİ USTAOĞLU KİMDİR?

1961 Bartın Ulus doğumlu. Okula Kumluca İlkokulunda başlayan Ustaoğlu, Çayırhan ilköğretim okulunu bitirerek Çayırhan ortaokulu bitirdi. Beypazarı lisesinde eğitim hayatına devam etti. Gazi üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler fakültesinden mezun oldu. 1980 yılında Tarım Bakanlığı Zirai Mücadele İlaç ve Aletleri Araştırma Enstitüsü'nde memur olarak çalıştı. 1986 yılında gazeteciliğe başladı. Türkiye gazetesi başta olmak üzere çeşitli gazete ve dergilerde yöneticilik yaptı. 1988 yılında rahmetli Adnan Kahveci'nin enformasyon desteğiyle Tüketici Dergisini yayınlayarak Türkiye'deki tüketici hareketini başlatmış oldu. Radyo ve televizyon programları hazırladı. Sanayi ve ticaret bakanlığı, TSE ve çeşitli sivil toplum örgütlerinden ödüller aldı.

Yurtiçi ve yurtdışında Tüketicinin korunması, bilinçlenmesi için uluslararası toplantılara ev sahipliği yapmaktadır. Bu toplantılar vesilesiyle dünyanın birçok ülkesini ziyaret ederek o ülkelerin liderleriyle tanışma fırsatı bulup Türkiye'ye davet etmiştir. Lobicilik faaliyetlerine Uluslararası Diplomatlar Birliğinde devam etmektedir. Evli ve 5 çocuk babasıdır. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çayırhan Ak Parti Türkiye Bartın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Fransalı ersinMobil-IOS:

Dünya şehrimi diyo :))) bildiğimiz Bartın işte Amasrada olmasa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title