Haberler

Ustalar 'Kadınlar Günü' İçin Bir Araya Geliyor

Güncelleme:

Usta sanatçılar Erkan Oğur ile Mehmet Ali Sanlıkol ve grubu, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Bursalı sanatseverler için bir araya geliyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü Konseri'nde, ünlü sanatçılar Erkan Oğur ile Mehmet Ali Sanlıkol ve grubunu Bursalı sanatseverlerle buluşturuyor.

Büyükşehir Belediyesi ile Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) organizasyonu ve Durmazlar Makina A.Ş. sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan '8 Mart Dünya Kadınlar Günü Konseri', usta sanatçılar Erkan Oğur ile Mehmet Ali Sanlıkol ve grubunu aynı sahnede bir araya getiriyor.

Bursalı sanatseverler için ücretsiz olarak düzenlenen konser, 8 Mart Cumartesi günü saat 20.00'da Tayyare Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Davetiyelerinin konser günü Tayyare Kültür Merkezi gişesinden temin edileceği konser hakkında detaylı bilgiye de (0 224) 234 49 12 numaralı telefon ile BKSTV'den ulaşılabilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Erkan Oğur Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title