Haberler

Uşakekmontesiz Lpg Tankı Varmış Uşak´Ta Esrarengiz Kaza'' Haberine Ek

Uşak'ta Meydana Gelen Esrarengiz Kazanın Görgü Tanıkları Olay Anını Anlattı. Yakındaki Bir Şantiyede Çalışan İşçilerden Hakkı Koşar, 'kamyonun Hızla İlerlediğini Görünce Hemen Olay Yerine Koştuk. Aracın İçindeki Kişi Göğsüne Kadar Sıkışmıştı. Kanlar İçindeydi. Yüzüne Gözüne Camlar Batmıştı. Hemen 112'yi Aradık. Gelen Ekiplerle Birlikte Yaralı Kişiyi Olduğu Yerden Kurtardık. Kurtulunca Can Verdi, Konuşamadan Öldü. Aracın İçinde Bir Miktar Esrar ve Kaçak Sigara Vardı. Bagajda İse Sadece Montesiz Lpg Tankı Vardı. Tankın Ucunda da Kablo Bulunuyordu. Patlayacağı Korkusuyla Olay Yerinden Uzaklaştık. Daha Sonra Jandarma Olay Yerine Gelerek İncelemelerde Bulundu' Dedi.

Uşak'ta meydana gelen esrarengiz kazanın görgü tanıkları olay anını anlattı. Yakındaki bir şantiyede çalışan işçilerden Hakkı Koşar, ''Kamyonun hızla ilerlediğini görünce hemen olay yerine koştuk. Aracın içindeki kişi göğsüne kadar sıkışmıştı. Kanlar içindeydi. Yüzüne gözüne camlar batmıştı. Hemen 112'yi aradık. Gelen ekiplerle birlikte yaralı kişiyi olduğu yerden kurtardık. Kurtulunca can verdi, konuşamadan öldü. Aracın içinde bir miktar esrar ve kaçak sigara vardı. Bagajda ise sadece montesiz LPG tankı vardı. Tankın ucunda da kablo bulunuyordu. Patlayacağı korkusuyla olay yerinden uzaklaştık. Daha sonra jandarma olay yerine gelerek incelemelerde bulundu' dedi.

Bir diğer işçi Mehmet Tetik ise olayla ilgili görgü tanığı olarak yetkili yerlere ifade verdiklerini, soruşturmayı yürütenlerin kamyon şoförüne bir facinanın önlenmesi nedeniyle teşekkür ettiğini duyduğunu söyledi. Araç içindeki montesiz LPG tankının da patlayıcı düzenekleriyle birleştirilip daha etkili bir patlama yaratılmasının ya da araçla bir saldırı düzenlenmesinin planlandığı gündeme geldi.

Bu arada beş ayrı patlayıcının toplam ağırlığının 5 kilo 400 gram olduğu öğrenildi. Güvenlik güçleri aracın nereden hareket ettiği veya araca eskortluk yapan başka bir aracın bulunup bulunmadığının belirlenmesi için muhtemel güzergahlarda mobese ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı. İlk incelemede kazada ölen araç sürücüsü Faik Yorgun'un hatalı sollama yaptığı için sekizde sekiz kusurlu bulunduğu de belirtilirken, kazaya karışan kamyon şoföre Veysel Devebacak çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber: Turaç TOP, Yavuz KUŞDEMİR, UŞAK (DHA)

Görüntüler geçildi

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

Bakmadan Geçme

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title