Haberler

Uşak'taki Pazar Yerlerinde Değişim Başlıyor

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte bulunan tüm semt pazarlarında kendi dönemlerinde değişiklik yapacaklarını ve modern bir duruma getireceklerini kaydetti.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte bulunan tüm semt pazarlarında kendi dönemlerinde değişiklik yapacaklarını ve modern bir duruma getireceklerini kaydetti.

Uşak'ta değişimi yaşatacaklarını aktaran Başkan Cahan, değişimden nasiplenecek alanlardan birisinin de pazar yerleri olacağını iletti. Pazar yerlerinin vatandaşların yoğun olarak alışveriş yaptığı tesisler olduğunu dile getiren Cahan, "İlimizde haftanın çeşitli günlerinde farklı mahallelerde semt pazarları kurulmaktadır. pazar yerlerimize baktığımızda ilimize yakışmayan bir görüntü arz etmektedir. Vatandaşlarımızın daha iyi ortamlarda alışveriş yapmaları bizler için son derece önemlidir. Bu nedenle belediye olarak ciddi bir çalışma başlatacağız" dedi.

Göreve gelmeden önce vatandaşların da bu konuda şikayetlerinin sıkça karşılaşılan bir durum olduğuna işaret eden Cahan, bu duruma kendi dönemlerinde kayıtsız kalmayacaklarına dikkat çekti. Değişimim pazarcı esnafını da rahatlatacağını bildiren Cahan, "Pazarcı esnafımız da daha güzel ve modern ortamlarda hizmet vermek istektedir. Her yönü ile pazarcımızın mutlu olması gerekmektedir. Bu nedenle yakın bir zamanda örnek pazar yerleri konusunda incelemelere başlayacağız. İncelemelerimiz sonucunda en iyisine ulaşacağız. Her yönü ile mutlu bir Uşak için çalışmalar devam edecek" ifadesini kullandı. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurullah Cahan Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title