Haberler

Uşak'ta Kentsel Dönüşüm

Uşak'ta 19 20 Ağustos'da yapılacak ihalenin ardından toplam 430 bin metrekare alanda inşaat çalışmasının başlayacağı bildirildi.

Uşak'ta 19-20 Ağustos'da yapılacak ihalenin ardından toplam 430 bin metrekare alanda inşaat çalışmasının başlayacağı bildirildi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çerçevesinde 1. etap bölgede olacak bin 51 konut, 126 dükkan, 750 kişilik cami, 24 derslikli ilköğretim okulu ve sağlık ocağı inşaatları için yüklenici firmanın, 20 Ağustos'ta tarihinde ise 2. etap bölgede yapılacak 797 ticari birim inşaatı ile altyapısını yapacak yüklenici firmanın 19 Ağustos'taki ihale ile belirleneceğini belirtti.

Projenin ihalesinin ardından yüklenici firmaların hemen çalışmalara başlayacağını ve üç yıldan az bir zaman diliminde projenin teslim edileceği ifade eden Cahan, "Alanın bitmesiyle sıkışan kentimizin ferahlaması sağlanacak. Diğer yandan projede 'Dokuzsele Deresi Islah Projesi'yle alana Eskişehir Porsuk veya Afyonkarahisar Akarçayı gibi hava katılacak" dedi. - Uşak

Kaynak: AA / Yerel

Nurullah Cahan Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title