Haberler

Uşak İl Özel İdaresi'ne Araç Takviyesi

Uşak İl Özel İdaresi için alınan ve yaklaşık 6 milyon liraya mal olan 47 yeni araç, düzenlenen törenle hizmete alındı Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende konuşan Uşak Valisi Seddar Yavuz, özel idarenin hizmetleriyle ilgili bilgi verdi.

Uşak İl Özel İdaresi için alınan ve yaklaşık 6 milyon liraya mal olan 47 yeni araç, düzenlenen törenle hizmete alındı

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende konuşan Uşak Valisi Seddar Yavuz, özel idarenin hizmetleriyle ilgili bilgi verdi.

Daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla araç ve ekipmanların yenilendiğini kaydeden Yavuz, özel idareye aralarında iş makineleri, kamyonlar ve ticari araçlarında bulunduğu toplam 47 yeni araç alındığını, bu araçların maliyetinin 5 milyon 856 bin lira olduğunu ifade etti.

Kırsal kesimdeki vatandaşlara daha iyi hizmet götürmek istediklerini dile getiren Yavuz, "Bunun için araç filosunu güçlendirdik. Vatandaşlarımız her zaman daha iyisini hak ediyor. Ben bu ilin valisi olarak hükumetimizin sunduğu imkanları en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum. Bu yıl köylerimizin alt yapı sorunlarının çözümünde önemli adımlar attık. Yol yapım çalışmalarımız hızla sürüyor" diye konuştu.

Törene AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Uşak Belediye Başkan Vekili Hakan Uludağ, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Nacar, İl Genel Sekreteri Servet Ecemiş, protokol üyeleri ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title