Haberler

Uşak Devlet Hastanesinde Anne Oteli Faaliyete Başladı

Güncelleme:

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yalçın Atlı, Uşak Devlet Hastanesinde faaliyete geçen Anne Oteline ziyarette bulundu.

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı Uşak Devlet Hastanesinde faaliyete geçen Anne Oteline ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında otelcilik ve idari hizmetler Uzmanı Neriman Türker, Otelcilik Hizmetler Müdürü Ayşe Ensari ve hizmetten faydalanan Yeni doğan yoğun bakım ünitesinde yatan bebek annelerinden, gebelerden ve çalışan hastane personellerinden bu hizmetlerle ilgili bilgi aldı.

Yöneticilerin ve hastane çalışanlarının verdikleri bu hizmetten dolayı memnuniyetleri gözlendi. Uzm. Dr. Yalçın Atlı yaptığı açıklamada yeni doğan yoğun bakım ünitesinde yatan bebeğin iyileşme süresinin kısaltılması, anne-bebek bağının geliştirilmesinde verimli, kaliteli ve etkili sağlık hizmet sunumunu amaçladıklarını söyledi. "Erken doğumda dünyaya gelen yeni doğanın normal gelişimini sağlarken o aşamada annesi ile birlikte olması ve annenin doğum sonrası dönemini ev ortamında, daha rahat ve konforlu bir şekilde geçirebilmeleri amacıyla Anne Oteli hizmete başlamıştır. Uşak ilimize uzak yerlerden güç şartlarla hastaneye gelen ve doğuma bir kaç gün kalan hamile kadınların tekrar gidip gelmesinin zorluğunu engellemek anne ve bebeğin sağlığını iyilik halini korumak adına hastanede böylesi bir bölüm oluşturduk. Küçük butik otel görünümünde olan bu yerimizde hamile kadınların bekleme bölümü, emzirme odası, eğitim alabilecekleri, beraber yemek yiyebilecekleri, diğer annelerle iletişim kurabilecekleri odalar bulunmaktadır. Annelerin kaldıkları odalarda giyinme dolabı, komadin, hemşire çağrı zili, tv, lavabo mini buz dolabı ve telefon bulunmaktadır. Gündüz ortak alanlarda otururlar sohbet ederler, karınlarını doyururlar, çay içerler gece kalması gerekenler de odalarında yatarlar. Yenidoğan yoğunbakımda yatan bebeklerin İyileşme sürecinde anne bebek bağının ve bebeğin anne sütünü alması çok önemli. Annelerin çocuklarının yanında olduğunu hissetmesi çok önemli. Anne Otelimizde 3 oda ve 6 adet yatak, bir ortak kullanım alanı ve refakatçi bekleme için alanlarımız bulunuyor. İhtiyaca ve duruma göre bu alanlarımızı genişletebiliriz" dedi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yalçın Atlı Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title