Haberler

Uşak Belediyesi'nden MHP İl Teşkilatına Ziyaret

Uşak Belediye Başkanı Nururullah Cahan, MHP Uşak İl Teşkilatını ziyaret etti.

Uşak Belediye Başkanı Nururullah Cahan, MHP Uşak İl Teşkilatını ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Muhterem Kuruçay, Merkez İlçe Başkanı Halit Görgülü, ve partililerin karşıladığı Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan "Ülke gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak hem ülke hem de şehrin sorunları için ortak akıl geliştirilmesi gerektiğine" dikkat çekerek partililerle sohbet etmesinin ardından ortak açıklamada bulundular.

Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanı Muhterem Kuruçay açıklamasında şunları dile getirdi; "Sayın Belediye Başkanımız Nurullah Cahan Beyefendi parti binamıza gelerek bizleri ziyaret ettiler. Son günlerde ülkemizin bu keskin virajı aldığı dönemlerde bu tür ziyaretlerin toplumda güzel algılar oluşturacağına inanıyorum. Birlik ve beraberliğe ciddi anlamda ihtiyaç duyulan bir dönemde Başkanımızın bizlere ziyareti çok manidardır. Ülkemizin ve milletimizin geleceği ve devletimizin bekası adına bu birlik ve beraberliği İnşallah uzun süre devam ettireceğiz. Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Başkanıma çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Kuruçay'ın ardından konuşan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise; "Türkiye olarak yeni bir sürece giriyoruz. 16 Nisan'da referandum süreci var. Burada AK Partimiz ile Milliyetçi Hareket Partisi anayasa değişikliği konusunda genel merkezimiz ile milletvekillerimiz bir iş birliği yaptılar. Bizde 16 Nisan'da yapılacak referandum kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatını ve Sayın İl Başkanımızı ziyaret ettik. Referandum sürecinde neler yapabiliriz onları istişare ettik. Devletimiz, vatanımız ve ilimiz için ortak projelerde neler yapabiliriz onu görüştük ve özellikle Türkiye adına güzel bir noktaya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Bundan sonraki süreçte de devletimiz, milletimiz ve ilimizin geleceği adına istişarelerimiz devam edecek. El ele verdikten sonra aşamayacağız hiçbir sorun yok. Çünkü bu devlet, vatan, millet ve bayrak bizim ve bu birlikteliğin daim olması adına ortak adımlarımız devam edecek. El ele verdikten sonra da Uşak'ımızı da en güzel noktalarda hizmetlerimizle buluşturacağız. Güzel bir yol arkadaşlığı yaparak İnşallah 16 Nisan akşamı Uşak'ta hep birlikte 'Evet'i en yüksek oyla çıkarmanın mutluluğunu yaşayacağız. Misafirperverliklerinden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz." dedi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Nurullah Cahan Kuruçay Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title