Haberler

Urla MHP'den Teröre Lanet Mitingi

MHP Urla İlçe Örgütü, araç korteji oluşturup 'Teröre Lanet' mitingi düzenledi.

MHP Urla İlçe Örgütü, araç korteji oluşturup 'Teröre Lanet' mitingi düzenledi.

Çok sayıda partilinin katıldığı miting, öğle saatlerinde Urla Sanayi Sitesi'nden başladı. Araç konvoyu Urla ilçe merkezi, Zeytinalan, Kalabak, İskele Mahallelerini dolaştı ve Çeşmealtın'da yapılan basın açıklaması ile sona erdi.

"Türk Bayrağını al sende gel", "Ne mutlu Türk'üm diyene" ve "Terörle müzakere değil mücadele istiyoruz" diye sık sık sloganlarının atıldığı mitinde konuşan MHP Urla İlçe Teşkilatı basın sorumlusu Cansu Taktak, "Şuan ülkemizde öyle bir duruma geldik ki, bebek katiline 'sayın', vatanımızı korumak için gözünü kırpmadan şehit olan ağabeylerime, kardeşlerime 'kelle' deniliyor. Terör ve bebek katili Apo'ya lanet ediyoruz" dedi.

MHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Akgül de, "Türkiye de Kürt sorunu diye bir şey yoktur. Terör sorunu vardır. Terör bitmeyecekse masaya oturmayın, şehit analarını daha fazla ağlatmayın. Terörle müzakere değil mücadele edilir. Çanakkale sesleniyor, terörü bitiremeyecekseniz bırakın biz gelelim diyor. Biz de Urla'dan sesleniyoruz; siz rahat uyuyun, biz terörü bitirip sizin yanınıza yatmaya geliriz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Urla Yerel Haberler

title