Haberler

Urla Halkı Anlatıyor, Belediye Başkanı Dinliyor

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, düzenlediği halk gününde vatandaşları Belediye Meclis Salonu’nda kabul ederek, onların sıkıntı ve taleplerini dinliyor.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, düzenlediği halk gününde vatandaşları Belediye Meclis Salonu'nda kabul ederek, onların sıkıntı ve taleplerini dinliyor.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Cuma günleri düzenlediği Halk Gününde vatandaşla yüz yüze görüşerek, halkın sıkıntı ve taleplerini dinliyor. Bu yeni uygulamayla birlikte Başkan Uyar ile görüşmek isteyen vatandaşlar, randevusuz olarak Belediye Meclis Salonuna gelerek dilek ve şikayetlerini dile getiriyorlar.

Her Cuma günü 10.00 ve 13.00 saatleri arasında Urlalılarla görüşen Başkan, sorunları anında değerlendirme fırsatı bularak, halkla daha yakın temas içinde olacak. Yapılan ilk toplantıya, başkanla birlikte belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve belediye personeli hazır bulundu.

Şeffaf yönetim anlayışıyla belediye kapılarının vatandaşa her zaman açık olduğunu vurgulayan Başkan Sibel Uyar, bu sayede randevu alarak görüşmek isteyen tüm vatandaşları Cuma günleri belediye meclis salonuna beklediğini söyledi. Urla'yı halk ile beraber yöneteceğini her fırsatta dile getiren başkan, sorunları daha kısa sürede çözüme kavuşturma ve hizmet üretmek her zaman belediye işleyişinin genel kuralıdır sözlerine de yer verdi.

Var olan sorunları dile getirmek için gelen vatandaşların yanı sıra, yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirmek ve Başkana teşekkürlerini sunmak için gelen vatandaşlar da dikkat çekti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sibel Uyar Urla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title