Haberler

Urla'da Kosgeb Desteği ile İkinci İşyeri

İzmir'in Urla İlçesi'nde yaşayan Mustafa Bölükbaşı, KOSGEB desteği sayesinde ilçede işyeri açtı.

İzmir'in Urla İlçesi'nde yaşayan Mustafa Bölükbaşı, KOSGEB desteği sayesinde ilçede işyeri açtı. İlçede bu destekle işyeri açan ikinci kişi olan Bölükbaşı, büyük mutluluk yaşadığını söyledi.

İzmir Urla'da Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İş-kur ve Kaymakamlık desteği ile açılan 72 saat eğitim süreli "KOSGEB Yeni Girişimcilik Kursu"nu başarıyla tamamlayan esnaf Mustafa Bölükbaşı, hak kazandığı 30 bin TL hibe krediyle işyeri açtı. İlçe merkezinde Gıda üzerine kurulan İşyerinin açılış kurdelesi, Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, KOSGEB Güney Bölge Müdürü Mustafa Çanakcı, tarafından kesildi. Çok sayıda davetlinin de katıldığı açılışta, Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, işyerini gezerek bol kazançlar temennisinde bulunurken, her türlü yatırımın destekçisi olduklarını yineledi.

KOSGEB Güney Bölge Müdürü Mustafa Çanakcı da kursları başarıyla bitirenlere şartları yerine getirmeleri halinde 30 bin TL hibe kredisi verdiklerini, isteğe göre hibe olmamak şartıyla iki yılı ödemesiz kredi olanağı sunulduğunu belirtti.

Daha önce Urla'da, KOSGEB desteği ile Esma Akbulut isimli bir kadın tarafından bir giyim mağazası açıldığını hatırlatan yeni girişimci Mustafa Bölükbaşı, kendisinin de bu destekle işyeri açan ikinci kişi olduğunu söyledi. İşyerinde 5 kişiye istihdam olanağı sunacak olmaktan mutluluk duyduğunu belirten yeni girişimci Mustafa Bölükbaşı, hayallerinin gerçek olduğunu ve büyük bir mutluluk yaşadığını kaydetti.

Muhabir: Göksel Kayseri / Binnaz Ersoy

Yayıncı: İbrahim Uyar - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Bölükbaşı Kosgeb İzmir Urla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title